Elájultam a tetoválósnál, másnál is volt ilyen?
Nem vagyok vérszegény, a cukromra gyanakodnak, hogy az esett le.
Nem pánikoltam a tűszúrástól, nem is fájt. Egyről a másikra hőhullámot kaptam, és elájultam. Korábban ilyen egyszer történt, mikor nyílt sebeim lettek. Nyilván ott vért is vesztettem.
Tetoválás alatt az ember nyilván nem veszít vért. Ezt csak az összehasonlítás kedvéért hoztam fel.
Az izgulás ebben az esetben a legpozitívabb izgulás volt, szóval egyáltalán nem tartottam attól, hogy milyen lesz, hanem fel voltam spanolva, hogy végre meglesz.
Gyakran megesik. Ha nem is érzed a fájdalmat, a testednek akkor is hatalmas trauma a tetoválás, elvégre percenként többezerszer böködik tűkkel.
Nem kell miatta szégyenkezni, a legjobbakkal, tapasztaltabbakkal is előfordul. :)
Valami ötlet, hogy mit csináljak legközelebb, hogy ne ájuljak el?
Azt olvastam, hogy a fájdalomcsillapítóval kevésbé fáj, de nekem ugye nem ez volt a problémám. Az ájulást el lehet ezzel kerülni?
Illetve, azt mondták, hogy legközelebb igyak/egyek sok cukros dolgot előtte. De ha sok kólát iszok, akkor amiatt nehezebben szívódik be a festék.
Lehetőleg kipihenten menjél. Egyél, igyál előtte, ne sokat, csak úgy, hogy ne legyél éhes.
Vigyél magaddal vizet, esetleg egy kis kekszet is.
A cukros dolgokat nem igazán ajánlom.
Egyszer piercing szúrása után lettem kicsit rosszul. Nem ájultam el, csak megszédültem. Adott a piercer egy szőlőcukrot, na attól lettem rosszul. De lehet, hogy ez nálam egyedi dolog.
Ha nem zavarja a tetoválót, akkor segíthet, ha beszélgetsz vele közben. Vagy ha egy ismerősöd el tud kísérni, akivel tudsz beszélgetni. Eltereli a figyelmed.
Egyébként ne gondold, hogy minden tetoválásnál el fogsz ájulni. Lehet, hogy a pozitív izgalom okozta, meg ha első tetkó, akkor nem csoda, hogy jobban aggódsz.
A fájdalomcsillapító nem biztos, hogy jó ötlet, mert fokozhatja a vérzést. Elvileg szoktak kérésre lidokaint adni. Attól viszont remegni lehet.
A cukros cuccokat azért ajánlották, mert azt gondolják hogy leesett a cukrom. Ami kb. soha nem szokott megtörténni normáls esetben.
Ha a fájdalomcsillapító nem jó ötlet, akkor kérem a lidokaint. Inkább remegjek, mint teleportáljak a kórházba az ájulás miatt. :D
Az hogy beszélgetek, szerintem nem segít. Nem volt bennem semmi, amiről el kellett terelni a figyelmem.
Ténylegesen nem aggódtam semmi miatt.
Mindenestre köszi a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!