Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Elájultam a tetoválósnál,...

Elájultam a tetoválósnál, másnál is volt ilyen?

Figyelt kérdés

Nem vagyok vérszegény, a cukromra gyanakodnak, hogy az esett le.

Nem pánikoltam a tűszúrástól, nem is fájt. Egyről a másikra hőhullámot kaptam, és elájultam. Korábban ilyen egyszer történt, mikor nyílt sebeim lettek. Nyilván ott vért is vesztettem.

2021. okt. 19. 15:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszthettél annyi vért egy tetoválás során. Tudalatt mégiscsak izgulhattál.
2021. okt. 19. 15:08
 2/13 A kérdező kommentje:

Tetoválás alatt az ember nyilván nem veszít vért. Ezt csak az összehasonlítás kedvéért hoztam fel.

Az izgulás ebben az esetben a legpozitívabb izgulás volt, szóval egyáltalán nem tartottam attól, hogy milyen lesz, hanem fel voltam spanolva, hogy végre meglesz.

2021. okt. 19. 15:12
 3/13 anonim ***** válasza:
4%
Én akkor ájulnék el, mikor meglátnám.
2021. okt. 19. 15:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Másnál is van ilyen. A tetoválóm mesélte, hogy az előttem levő srác már akkor elájult, mikor az indigót ragasztotta rá. Gondolom ő ideges volt, mert utána már elvileg egész jól bírta a tetoválást, a tetováló elmondása alapján legalábbis.
2021. okt. 20. 07:49
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Gyakran megesik. Ha nem is érzed a fájdalmat, a testednek akkor is hatalmas trauma a tetoválás, elvégre percenként többezerszer böködik tűkkel.

Nem kell miatta szégyenkezni, a legjobbakkal, tapasztaltabbakkal is előfordul. :)

2021. okt. 20. 10:36
 6/13 A kérdező kommentje:

Valami ötlet, hogy mit csináljak legközelebb, hogy ne ájuljak el?

Azt olvastam, hogy a fájdalomcsillapítóval kevésbé fáj, de nekem ugye nem ez volt a problémám. Az ájulást el lehet ezzel kerülni?

Illetve, azt mondták, hogy legközelebb igyak/egyek sok cukros dolgot előtte. De ha sok kólát iszok, akkor amiatt nehezebben szívódik be a festék.

2021. okt. 20. 16:31
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
Az evés/ivás sokat segít amint már mondták neked, de nem muszáj nagyon cukrosnak lennie. Elvileg annak a cukormennyiségnek is elégnek kéne lennie hogy normál szinten tartsa a vércukrot ami benne van szinte bármilyen ételben, a lényeg, hogy ne legyen üres a gyomrod és ne legyél dehidratált. De ha a te szervezetednek nem elég ez, akkor a szőlőcukrot ajánlom előtte, sőt azt akár közben is lehet eszegetni.
2021. okt. 20. 17:15
 8/13 anonim ***** válasza:
89%

Lehetőleg kipihenten menjél. Egyél, igyál előtte, ne sokat, csak úgy, hogy ne legyél éhes.

Vigyél magaddal vizet, esetleg egy kis kekszet is.

A cukros dolgokat nem igazán ajánlom.

Egyszer piercing szúrása után lettem kicsit rosszul. Nem ájultam el, csak megszédültem. Adott a piercer egy szőlőcukrot, na attól lettem rosszul. De lehet, hogy ez nálam egyedi dolog.

Ha nem zavarja a tetoválót, akkor segíthet, ha beszélgetsz vele közben. Vagy ha egy ismerősöd el tud kísérni, akivel tudsz beszélgetni. Eltereli a figyelmed.

Egyébként ne gondold, hogy minden tetoválásnál el fogsz ájulni. Lehet, hogy a pozitív izgalom okozta, meg ha első tetkó, akkor nem csoda, hogy jobban aggódsz.

A fájdalomcsillapító nem biztos, hogy jó ötlet, mert fokozhatja a vérzést. Elvileg szoktak kérésre lidokaint adni. Attól viszont remegni lehet.

2021. okt. 20. 18:11
 9/13 A kérdező kommentje:

A cukros cuccokat azért ajánlották, mert azt gondolják hogy leesett a cukrom. Ami kb. soha nem szokott megtörténni normáls esetben.

Ha a fájdalomcsillapító nem jó ötlet, akkor kérem a lidokaint. Inkább remegjek, mint teleportáljak a kórházba az ájulás miatt. :D

Az hogy beszélgetek, szerintem nem segít. Nem volt bennem semmi, amiről el kellett terelni a figyelmem.

Ténylegesen nem aggódtam semmi miatt.

Mindenestre köszi a válaszod.

2021. okt. 20. 19:33
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
A fájdalomról tudja elterelni a figyelmed, ha beszélgetsz. Orvosok is alkalmazzák ezt a módszert.
2021. okt. 20. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!