Pécsen tudtok jó tetoválószalont? Mennyibe kerülhet ilyen tetkó?
A bal kezemen a középső ujjamra egy fekete szív a jobb kezemen a középső ujjamra egy törött fekete szív. 16 éves vagyok és szüleim belegyeznek. Arról nem szeretnék véleményt vagy beszólást kapni, hogy 16 évesen minek nekem tetkó ráadásul olyan helyre ami mindig látszik. Nekem ez tetszik ez az én kezem. Pécsen tudnátok jó tetováló szalont? Mennyibe kerülne?
Az a baj, hogy az ujjak alapból alkalmatlanok egy olyan tetováláshoz, ami jól gyógyul és bent marad a festék. Gyakorlatilag teljesen szerencse kérdése, hogy mi lesz a vége. Valakinek bent marad, valakinek gyógyulás után hiányzik a fele. Így nem nagyon szokták vállalni.Ha még is valaki elvállalja, akkor garanciát nem biztos, hogy kapsz rá.
Javaslom neked csuklóra, ott biztos jó lesz.
Ha pedig háznál készítteted, akkor nem fogja tudni a sufni, hogy miért nem maradt bent a festék, téged fog okolni, hogy rossz lett, nem ajánlja fel a tudás hiányában, hogy máshová kell elkészíteni, és higiénia szempontjából nem biztonságos. Ezen kívül a sufnisok sem hülyék, ezért a piaci ár alatt nem sokkal olcsóbban dolgoznak, hogy azt az illúziót keltsék, hogy ők is vannak olyan jók. Például: van egy X tetoválás, ami 15000 forint, akkor ők mondanak rá kb 10-11 ezer foriontot. Az érdeklődőben azt az érzetet kelti, hogy ez még mindig drága, de olcsóbb mint amit a stúdióban mondtak. Viszont a színvonal pedig nagyságrendekkel alacsonyabb és nem tükrözi azt a tudást, amilyen árat elkérnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!