Miért varratnak erre a helyre tetoválást, látszik egyáltalán valaha?
2021. máj. 13. 13:52
11/19 anonim válasza:
Pont, hogy annak nincs értelme amikor valaki azért csak azért varrat, hogy sok random idegennek mutogassa. Senkit nem érdekel, hogy másnak mi a véleméyne, annak kell tetszenie és annak kell örülnie neki akin rajta van.
12/19 anonim válasza:
Én csak magamutogatásból tetováltatnék <3
13/19 anonim válasza:
Tényleg ennyire elszaporadtak az idióták ezen az oldalon??? Minden nap egyre jobban taszít ez az oldal.
14/19 anonim válasza:
13, Nem tudom, de úgy tűnik te sem vagy a legélesebb kés a fiókban :) Biztos van valami menő tetkód a fülcimpádon és most keménynek hiszed magad és mindenki idióta, aki más véleményen van.
15/19 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva: Valószínűleg nem látszik, ha olyan a haja, mint a képen, csak ha félre fésüli a haját. De őt boldogítja a tudat, hogy ott van és ha nagyon kancsal, akkor láthatja, vagy esetleg két tükör segítségével. Szerintem ezért varratnak ilyen helyekre.
16/19 anonim válasza:
#14 nincs semmi tetkóm, legélesebb kés.
17/19 anonim válasza:
16, örülök, hogy a 15-ös válaszom kielégítőnek bizonyult a 75%-kos pontozás miatt.
Ha ebben van bármi logika amúgy, akkor oké, de szerintem semmi
18/19 anonim válasza:
FÉRFI vagyok, ez nekünk szól. A nők imádják, ha a férfi belenyal a fülükbe, de a pelepuszilás is nyerő.
19/19 anonim válasza:
Jól esik neki a tudat, hogy ott van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!