Miért varratnak erre a helyre tetoválást, látszik egyáltalán valaha?
2021. máj. 13. 13:52
1/19 anonim válasza:
Gondolom azért, mert ott tetszik neki. Egy csomó ember nem azért varrat, hogy másoknak mutogassa, nekem pl. csak a 10. ment látható helyre, az azt megelőző 10 évben azt se tudta szinte senki, hogy van rajtam bármi.
3/19 anonim válasza:
#2 úgy látszik te is egy idióta vagy.
#1 egyetértek
4/19 anonim válasza:
3, nem, szerintem az az idióta, aki magának csinálja és gyönyörködik a tudatban, hogy van, de nem látja.
6/19 anonim válasza:
5 ha mondod, akkor biztos úgy van :)
Egyébként az egyik neves humorista is csinált egy poént erről, ő is idióta. Mindenki az, csak te vagy helikopter ;)
7/19 anonim válasza:
Minek nyiratkozol ha te nem látod? Ha mész valaha miért nézed meg magad tükörben ha utána úgy sem fogod látni, csak ha megint vissza térsz a tükörhöz? Többféle képen is elmagyarázhatnám de nincs kedvem mert egy baromnak hiába beszélek én.. :D
8/19 anonim válasza:
4-es, te tényleg nagy hülye vagy. :DD
"nem, szerintem az az idióta, aki magának csinálja és gyönyörködik a tudatban, hogy van, de nem látja."
- Tükörben bármilyen testrészen látható a tetoválás, tehát az aki viseli, mindig láthatja ha akarja.
A legtöbb ember nem azért csináltat tetoválást, mert a 25.senkinek akarja mutogatni. A lényeg a jelentésében van, és abban, hogy a viselőjének fontos az a dolog, ami a tetoválást ihlette.
Nem kell, hogy 0-24-ben azt nézegesse, vagy azt mutogassa.
9/19 anonim válasza:
Annak sok értelme nincs, ha csak ő látja.
10/19 anonim válasza:
8, te okostojás, én azt az esetet írtam, amikor kb ő sem igen látja, meg más sem. Annak nem sok értelme van. Legalábbis nem tudom feltűnt-e, de a fül mögött ő sem látja még a tükörben sem. Próbáld ki, ehhez nem kell olyan sok ész. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!