Hogyan tudnék itthon magamnak tetoválást csinálni?
Figyelt kérdés
Nagykorú vagyok, de nincs pénzem tetkóra, de nagyon vágyok rá már régóta. Gondoltam hogy egy olyan emberrel akinek ügyesebb a keze nálam, rajzszakos volt a suliba vagy tetováló azzal csináltatom meg. Veszek tintát és tüvel megcsinálja nekem. mennyire veszélyes ha fertőtleníti is amugy? Vagy magamnak csináljam meg? Valaki csinálta már otthon a tetkoját? Ha igen hogy sikerült?tegnap 06:20
1/5 anonim válasza:
Kell egy tű, egy öngyújtó meg cérna. Fertőtleníteni szigorúan belülről pálinkával.
2/5 anonim válasza:
Ez ugye csak vicc akarna lenni? :D fertőzésveszélyes, és mellé ocsmány is lesz. Gyűjtögess még, aztán majd később csináltass normális tetoválóval.
3/5 anonim válasza:
Ember, a szalonok bizonyos rèszèbe is olyanok dolgoznak akik egy egyenes vonalat nem tudnak húzni és ebből élnek.... Ahhoz képest milyen lenne ha te neki állsz?
Inkább spórolj éveket de csináltasd meg rendes tetoválóval
4/5 anonim válasza:
Persze lehet ilyet csinálni, de ez egy életre elkísér.
Pénzhez juthatsz három hónap, fél év, két év múlva.
Tényleg ennyire hajt a tatár?
Fontosabb az, hogy legyen, mint hogy hogy néz ki?
Ha elszúrod, és takartatni kell, az drágább lesz. Ez neked tényleg megérné?
Szerintem kezdj el férletenni, vállalj pár túlórát a munkahelyeden, esetleg nézz körül hol lehetne még heti pár órában dolgozni.
Pár hónap alatt össze fog jönni ami kell rá, és szép is lesz.
5/5 anonim válasza:
Nem egyszerűbb keresni egy kezdőt, aki akár gyakorlásként megcsinálja olcsón/ingyé'?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!