Szerintetek mi az oka annak, hogy az emberek elég nagy része itthon úgy választ tetoválót, hogy nem nézi a munka minőségét, a precizitást, részletességet? Inkább elmennek olyanhoz,aki kap egy rakás lájkot(lehet megvett lájk)és minden csak nem precíz.
Ez megint egy olyan kerdes, ami tartamaz egy bizonyitatlan es jo esellyel hamis allitast.
Mi a gond, nem jonnek a vendegek a frissen nyitott studioba?
Egyrészt sokan nem értenek hozzá és nem veszik észre azokat a hibákat, amiket te, másrészt meg igen, a lájkok száma is befolyásoló lehet. Ha azt látják, hogy mennyi embernek tetszik, akkor abból az jön le, hogy biztos népszerű és jó is. Ha meg ő maga nem ért hozzá különösebben, neki tetszik és azt látja, hogy másoknak is, akkor jó döntésnek tűnhet.
Emellett könnyebb is olyanra rátalálni, aki épp felkapott. Hiába ügyes valaki, ha nem ismerik az emberek.
Ők érik el az embereket. Az algoritmus ilyen,sok a lájk, nagy az elérés.
Ha nincs tetovált ismerősöm, és bírom a keresőbe hogy tetováló, akkor azt fogja kiadni, aki ismert.
Magyarul kutathatok én akárhogy, ha nem hallok valakiről azzal nem fogok tudni tetováltatni, hiszen a létezéséről sem tudok.
3 év alatt találtam meg a tetovalom, mert különböző felkapott tetovalok posztjait lájkolo emberek posztjain át jutottam el hozzá, sokszorosan... Pedig én mégcsak nem is valami komplex mintához vagy stílushoz kerestem embert, csak egy számomra nagyon fontos kis lenyomathoz.
Magyarán hiába fizetnék bármennyit egy jó tetkoert később, ha nem jut el hozzám a profi, precíz tetováló híre.
Ugyanitt szívesen fogadok egyébként ajánlásokat a posztban általad leírtakhoz hasonló tetoválókról!:) Ha már lehetőség nyílt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!