Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek mi az oka annak,...

Szerintetek mi az oka annak, hogy az emberek elég nagy része itthon úgy választ tetoválót, hogy nem nézi a munka minőségét, a precizitást, részletességet? Inkább elmennek olyanhoz,aki kap egy rakás lájkot(lehet megvett lájk)és minden csak nem precíz.

Figyelt kérdés
Szerintetek mi az oka annak, hogy az emberek elég nagy része itthon úgy választ tetoválót, hogy nem nézi a munka minőségét, a precizitást, részletességet hanem elmegy valakihez, aki mondjuk kap sok kedvelést a munkáira(lehet megvett lájkok, de nem is ez a lényeg most) de tele vannak a munkái hibákkal. Ronda vonalvezetés, nem homogén satirozás stb. Rengeteg profi, ismert hely nem kap annyi elismerést, mint egy egy ilyen szinte kontár szintű "művész". Természetesen nem szakmai körökben elismert, hanem a laikus vendégei sztárolják. Szerintetek mi ennek az oka?

2021. máj. 13. 18:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg sokat látom hogy olyan tetoválókat istenítenek akinek nézem a munkáit és... azér na, vannak benne hibák. Nyilván én se vagyok szakértő de van 1-2 rossz tetkóm így mondhatjuk hogy a saját bőrömön tapasztaltam meg hogy mire érdemes figyelni mert azóta találtam olyan művészt akihez be mernék úgy feküdni hogy "na varrj amit akarsz majd a végén megnézem", de tényleg sok agyon hypeolt tetoválónak akár elsőre szépek is a munkái de nézed és hopp egy kancsal portré hopp egy foltos árnyalás hopp egy atomgörbe geometrikus tetkó. Viszont ők vannak közel, mert lehet a jobb tetkóért órákat kellene utazni és van aki ezt nem teheti meg. A másik, amibe én is beletenyereltem, a "minek menjek ezzel az egyszerű kis mintával méregdrága vérprofihoz, pár vonal, egy idióta is meg tudná csinálni" éééééééés elszúrják, Vagy van aki nem, van aki az egyszerű oké tetkók királya lesz de attól még próbálkozik a nagy mintákkal és posztolja is őket.
2021. máj. 14. 22:01
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezen már én is sokat gondolkoztam. Én is sokáig kerestem a mesteremet. Soknak az ár számít, olcsó legyen. Minőségi munkát kis pénzért nem lehet kapni. Aztán van az, ami pl műkörömnél is megmutatkozik, fodrásznál, hogy egyszerűen nincs szépérzéke sok embernek. Pl asszimetrikus körmök, hullámos anyageloszlatás (ami szép egyenes kéne legyen), bőr alá felfolyt lakk, és majd összepisilik magukat, úgy tetszik nekik. Sőt, járnak is az alkotóhoz újabb és újabb manikűrre. Tetoválásnál is, itt-ott aránytalan, a kutya macinak néz ki, de mégis kell nekik és azt hiszik, hogy szép.
2021. máj. 16. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!