Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Teljesen elméleti kérdés! Mi...

Teljesen elméleti kérdés! Mi van akkor, ha megvan az ötlet, hogy mit tetováltatnék és a terület is, hogy hova, de a szalonba jövök rá miután a tetkós felrajzolta, hogy mégsem tetszik azon a helyen?

Figyelt kérdés
Tényleg elméleti, napok óta gondolkozom rajta ilyenkor mi történik.
2021. ápr. 26. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem "szalonba" hanem "szalonbaN".

Az a legegyszerűbb ha szólsz neki mielőtt elkezdene bármit is csinálni hogy egy kicsit bizonytalan vagy benne, lehet máshova szeretnéd más méretben és akkor nem fog idegbajt kapni.

2021. ápr. 26. 12:02
 2/5 Metionin ***** válasza:
100%
Szólsz neki. Tőlem mindig kérdezte amikor felrakta az indigót hogy tuti jó lesz-e ott de volt hogy ő se volt benne biztos hogy pl. mennyire legyen döntve és 2 féleképpen is feltette aztán eldöntöttük. Tök normális ha nem tudsz dönteni, sokszor akkor tűnik fel hogy mégsem lesz úgy teljesen jó amikor már rajtad van a minta.
2021. ápr. 26. 12:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális ez, nekem is volt ilyen, megnéztem ott az indigós mintát és a tetováló beszélt le, de igaza volt, sokkal jobb helyre tettük végül:D

Indigó egy ideig rajta maradt, mutattam tesómnak és azt hitte kétszer tettük fel ugyanazt a mintát, mert még ott volt az indigó az igazi mellett:DD

2021. ápr. 29. 18:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Nagy segítség volt, ugyan a közeljövôben még nem tetováltatok, de van egy ötletem, a hely is, de néha elbizonytalanodok, hogy ott jól fog-e kinézni.
2021. máj. 1. 10:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok vele, megvan a konkrét ötlet, de a testrészen belül a pontos helyet nem tudom eldönteni.:D
2021. máj. 2. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!