Mi a véleményetek arról ha azért tetováltatok valamit magamra mert tetszik?
Figyelt kérdés
nem fontos dolgot szeretnék tetováltatni, NEM divatból csak nekem tetszik egy ábra és magamra szeretném varratni mi a véleményetek róla?2013. ápr. 18. 19:32
1/8 anonim válasza:
én is így akarom megcsináltatni nem kell feltétlenül történetnek fűződnie hozzá
2/8 anonim válasza:
ahogy gondolod,de figyelj arra is,hogy ha megöregetsz,akkor ráncos lesza bőröd,esetleg "elfolyik".(egy haveromnak van ilyene és nagyon röhejes)
3/8 anonim válasza:
Milyen fajta ábra lenne? Ha a mai divattetkók között megtalálható, akkor nem igen szerencsés..
4/8 A kérdező kommentje:
nonfiguratív állat egy sasra gondoltam
2013. ápr. 18. 19:43
5/8 anonim válasza:
Ha igényesen van megcsinálva, egy, a munkájára adó tetoválóval, akkor nincsen gond vele:).
6/8 anonim válasza:
én alaposan tele vagyok varrva, és a legtöbb mintámat "tetszik" alapon csináltattam, egyiket se bántam meg. ha szivesen látod magadon életed hátralévő részében (kivéve persze ha lelézerezteted, de az se lesz tökéletes), akkor hajrá. :) semmi baj nincs ezzel, én sem értem soha amikor jellemzően tetoválatlan emberek azt szajkózzák, hogy aminek nincs mélyenszántó tartalma az szart se ér és az csak divat.
öregen meg mindenki szottyos lesz és ronda, tetoválással meg anélkül is, senkit se fog érdekelni. főleg hogy a mostani huszonévesek között nagyon sokan varratnak, úgyhogy nem te leszel az egyetlen illusztrált nagypapi. szóval ez sem érv. :)
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ha nem is valami sablonos hülyeség, akkor még hülyén se néz ki, viszont jól gondold át, biztos legyen, hogy később is szeretni fogod azt a mintát.
8/8 anonim válasza:
nem gáz, de meg fogod bánni idővel, pláne ha elkezd torzulni, és még emlék sem fűz hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!