A családom miért nem akarja elfogadni hogy tetovált vagyok?
Figyelt kérdés
Mindíg megkapom hogy hogy nézek ki meg hogy szerintük ez undorító. Ha akarok egy újabb tetkót anyum azt mondja hogy fogok kinézni mondjuk az esküvőmön meg a strandon, meg mindenki engem fog nézni. 23/L2021. ápr. 20. 00:31
21/21 anonim válasza:
#20 valamennyit biztos hogy fakul de tény hogy már nem annyira kopnak mint a 30-40-50 évvel ezelőttiek, persze ezt majd öreg korunkra fogjuk megtudni pontosan mennyire. Meg attól is függ milyen mintát varrat az ember, az ilyen single needle fél centis izéknek éveik vannak hátra de egy kontrasztos, telt színes tetkót tényleg lehet hogy kb soha nem kell majd átütni. Ha meg át kell, na puff, egyszer kibírtam másodszorra is ki fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!