A családom miért nem akarja elfogadni hogy tetovált vagyok?
Figyelt kérdés
Mindíg megkapom hogy hogy nézek ki meg hogy szerintük ez undorító. Ha akarok egy újabb tetkót anyum azt mondja hogy fogok kinézni mondjuk az esküvőmön meg a strandon, meg mindenki engem fog nézni. 23/L2021. ápr. 20. 00:31
11/21 anonim válasza:
#11 imádom 😂😂😂😂😂 Kiírok valami tetkós kérdést mindjárt a kedvedért, légyszi válaszolj valami hasonlót.
12/21 anonim válasza:
De milyen szegény élete lehet már annak, akinek nincs jobb hobbija, mint a témakör minden kérdése alá odahányni az agymenését, hiába látványosan nem érdekel senkit...
13/21 anonim válasza:
Itt szerintem inkább az a kérdés, hogy miért akarsz egy ennyire kicsinyes családhoz tartozni.
14/21 anonim válasza:
költözz el otthonról, és akkor nem kell hallgatnod a papolást...
15/21 anonim válasza:
ja és #6 szerintem meg kibaxott undorító a tetoválás egy nőn, sőt, röhejes is, főleg a szokásos "ezek nekem jelentenek valamit" mondatok, akkor nyomtasd ki egy A4-es papírlapra és tedd fel a faladra ha ennyire akarsz nézegetni egy kommersz rózsát vagy vasmacskát... Meg amúgy is ha csak neked fontos minek rakod olyan helyre ahol látszik is? Rakasd a belső combodra közel az ágyékodhoz. Nem baj, 5-10 év és kimegy a divatból és akkor majd lehet sírni mert eltávolítani meg nem lehet, bárki bármit mond :D A lézeres dolog 1, heget hagy 2, a mély tetoválást az sem veszi ki.
16/21 A kérdező kommentje:
15 ös szerintem te vagy a röhejes. Nem divatból tetováltatok hanem mert tetszik ez a stílus, ez a fajta önkifejezés.
2021. ápr. 23. 21:45
17/21 anonim válasza:
10 ből 11 ember mondja hogy "nem divatból van tetoválásom" ahhhhaa.... Én már csak azért se tetováltatnék mert ilyen kommersz csíra dolog lett és csak egy birka leszel a sorban, de hát úgy látszik neked nem gond, csináltass csak jó sokat, aztán meg majd élj együtt vele életed végéig, ja és persze úgy 10 évente csináltasd újra az egészet ÉLETED VÉGÉIG mert kikopik és úgy fog kinézni mint a hajléktalanok tetoválása.
18/21 anonim válasza:
17, és ez neked miért fáj?
Ha börtöntetkót csináltatok Pistivel a sufniban, az is az én dolgom, meg ha tízévente átüttetem, az is.
19/21 $$$$$ válasza:
17. Mi ezzel a baj? Én imadom a tetkoimat. Ha meg majd át kell ütni akkor át kell ütni. Engem kicsit se zavar. Szeretem amikor varnak. És hidd el amikor valaki olyat varrat ami jelent a számára valamit akkor nem együtt élni kell vele. Hanem jó érzéssel tölt el hogy ott van. És öröm ránézni.
20/21 Metionin válasza:
Őh, amúgy a mai festékek már nem kopnak ki csak úgy. Védeni kell a tetkót a naptól és akkor nem fakul. Erre van a fényvédő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!