A családom miért nem akarja elfogadni hogy tetovált vagyok?
24/L vagyok és az én családom sem akarja elfogadni... ( 18 éves korom óta külön élek tőlük, és tartom fenn magam, sosem kértem pénzbeli segítséget).
Amikor 21 évesen megcsináltattam az elsőt, ami kb 10 cm -es kicsi minta, mamám konkrétan ki akart tagadni a családból. Anyám és papám szomorú volt, de ők valamivel jobban viselték. Apám volt még aki idegbeteg volt miatta.
Aztán lett még 2 másik kisebb a karomon, és anyám mindig azt mondogatta hogy "csak a lábamra ne"(??). Hiába mondom nekik hogy a karomon többen látják mint a lábamon... de most egy nagyobbat csináltattam a lábamra, de egy olyan mintát amit az egész család szeret. De erre is megkaptam hogy "nem vagyok normális".
Mindegy, ez van.
"hogy fogok kinézni mondjuk az esküvőmön meg a strandon"
Megmondom én hogy... kib...ott jól. Nőként mondom hogy szerintem szépek a tetovált nők (meg a tetoválatlanok is, nem azért mondom) fürdőruhában, de akár egy jól megválasztott menyasszonyi ruhában is lehetsz gyönyörű tetováltan. Nem mindenkinek tetszik, ezt el kell fogadni, bár ha ugyanígy reagálnál mondjuk anyád új frizurájára valószínű vérig lenne sértve hogy merészelsz beleszólni abba ő hogy nézzen ki.
#6 mert az sokkal proresszívebb hogy lenézel egy embert csak mert tetováltat. Nem gondolom a legjobb dolognak a szeletelt kenyér óta, szimplán tetszenek a tetoválások, nem várom el hogy mindenki szeressen érte de mindenfélének megbélyegezni valakit csak mert más tetszik neki, semmivel sem intelligensebb gondolkodás mint amit te a tetoválók primitívségének vélsz. Fejtsd ki kérlek miért önpusztító. De komolyan. A cigi tönkreteszi a tüdőd, a pia a májad, a drog... kb mindent, de a tetoválás konkrétan melyik szervedet vágja tönkre, hányan haltak bele a tetoválásba eddig?
7
Nem támadó jelleggel hozzászólok.
Engem nem zavar ha ismerős vagy a 3. járókelő tetovált viszont én barátnőn nem tudnám nézegetni mert számomra nem vonzó.
Te is említed, hogy szerinted nagyon vonzóak az ilyen nők, nekem annyira nem az eseteim, viszont van olyan akinél ez előny tehát lényegében semmit nem veszít.
Aki csinál 1-2-100 tetoválást lelke rajta. Rosszabb ember ettől nem lesz, de szerintem ugyan úgy el kell fogadni, ha neked a tetkós emberek jönnek be abban én nem leszek benne. Viszont szerintem fordítva is el kell fogadni, ha nekem nem jön be a tetkó akkor azt se kérje számon senki.
5-ös válaszolóként írtam.
Nekem 8 tetoválásom van, nagyobbak is, de senki nem néz :D
Akihez járok tetováltatni, tetőtől talpig tele van varrva (arcán is van), most volt az esküvője és nagyon jól nézett ki menyasszonyi ruhában.
Felnőtt vagy, senkinek semmi köze hozzá.
Ne foglalkozz vele, a te tested. A tipikus hogy fogsz kinézni öregen szöveget mindig az az embertípus nyomja, akinek nem tudod elmagyarázni. Van ez a furcsa dolog hogy bunkóság szólni ha valakinek nem tetszik a ruhája, a frizurája, az ékszere, a hajszíne, a sminkje, a szilikonmelle, hiszen semmi közünk hozzá. A tetoválás mégis közügy, azt nem bunkóság fikázni? Piercingeknél is megvan ez a kettősség.
Az meg hogy a tetoválás önpusztító...igen, valóban mindenki meghal aki tetovált. És az is aki nem tetovált, durva mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!