Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A családom miért nem akarja...

A családom miért nem akarja elfogadni hogy tetovált vagyok?

Figyelt kérdés
Mindíg megkapom hogy hogy nézek ki meg hogy szerintük ez undorító. Ha akarok egy újabb tetkót anyum azt mondja hogy fogok kinézni mondjuk az esküvőmön meg a strandon, meg mindenki engem fog nézni. 23/L

2021. ápr. 20. 00:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
"Tudom anya, pont azért csinálom, hogy mindenki engem nézzen!"
2021. ápr. 20. 00:45
 2/21 $$$$$ ***** válasza:
89%
Ne foglalkozz velük. Én most leszek 21. Nekem jelenleg 3 tetkom van. Még akarok egy párat. Az egyik az egesz felkarom(magas vagyok+edzek is tehat elég nagy felület) amikor kész lett megkaptam,hogy tönkre tettem az eletemet😂. Fater mai napig ha lat mondjuk a TV ben egy kivart embert egyböl h*lyézi aztan amikor ráeszmél, hogy nekem is van egyböl témat vált Xd. Azt is megkapom sokszor, hogy hogyan talallok igy magam mellé egy normalis lanyt(jelenleg szingli vagyok mar egy ideje). Erre mindig ravagom, hogy remelem olyan lanyt talállok akinek joval több tetkoja van mint nekem meg PC-je is van(nekem PC-m nincs de lanyokon tetszik). Na ezzel a vilagbol ki tudom kergetni őket XD. Jelenleg csak miattuk nem megyek varratni. Megigertették velem, hogy most várok pár évet.(Ithol lakok mert egyetemista vagyok. Mielőtt valaki beleköt magamnak fizettem minden tetkomat meg meg sok minden mast is). Ne foglalkozz senkivel. Neked tetszenek a tetkok és ez a lényeg😁.
2021. ápr. 20. 01:59
 3/21 anonim ***** válasza:
20%

Azért nem mindegy, hogy milyen csaj vagy, és milyen a tetkó!

Ez bejön: [link]

Ez meg...: [link]

2021. ápr. 20. 05:10
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

24/L vagyok és az én családom sem akarja elfogadni... ( 18 éves korom óta külön élek tőlük, és tartom fenn magam, sosem kértem pénzbeli segítséget).

Amikor 21 évesen megcsináltattam az elsőt, ami kb 10 cm -es kicsi minta, mamám konkrétan ki akart tagadni a családból. Anyám és papám szomorú volt, de ők valamivel jobban viselték. Apám volt még aki idegbeteg volt miatta.

Aztán lett még 2 másik kisebb a karomon, és anyám mindig azt mondogatta hogy "csak a lábamra ne"(??). Hiába mondom nekik hogy a karomon többen látják mint a lábamon... de most egy nagyobbat csináltattam a lábamra, de egy olyan mintát amit az egész család szeret. De erre is megkaptam hogy "nem vagyok normális".

Mindegy, ez van.

2021. ápr. 20. 06:40
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez a te döntésed, másnak nem kell elfogadnia sem egyet értenie vele. A te életed befolyásolja pozitívan/negatívan.
2021. ápr. 20. 08:09
 6/21 anonim ***** válasza:
93%

"hogy fogok kinézni mondjuk az esküvőmön meg a strandon"

Megmondom én hogy... kib...ott jól. Nőként mondom hogy szerintem szépek a tetovált nők (meg a tetoválatlanok is, nem azért mondom) fürdőruhában, de akár egy jól megválasztott menyasszonyi ruhában is lehetsz gyönyörű tetováltan. Nem mindenkinek tetszik, ezt el kell fogadni, bár ha ugyanígy reagálnál mondjuk anyád új frizurájára valószínű vérig lenne sértve hogy merészelsz beleszólni abba ő hogy nézzen ki.

#6 mert az sokkal proresszívebb hogy lenézel egy embert csak mert tetováltat. Nem gondolom a legjobb dolognak a szeletelt kenyér óta, szimplán tetszenek a tetoválások, nem várom el hogy mindenki szeressen érte de mindenfélének megbélyegezni valakit csak mert más tetszik neki, semmivel sem intelligensebb gondolkodás mint amit te a tetoválók primitívségének vélsz. Fejtsd ki kérlek miért önpusztító. De komolyan. A cigi tönkreteszi a tüdőd, a pia a májad, a drog... kb mindent, de a tetoválás konkrétan melyik szervedet vágja tönkre, hányan haltak bele a tetoválásba eddig?

2021. ápr. 20. 08:29
 7/21 anonim ***** válasza:
32%

7

Nem támadó jelleggel hozzászólok.

Engem nem zavar ha ismerős vagy a 3. járókelő tetovált viszont én barátnőn nem tudnám nézegetni mert számomra nem vonzó.

Te is említed, hogy szerinted nagyon vonzóak az ilyen nők, nekem annyira nem az eseteim, viszont van olyan akinél ez előny tehát lényegében semmit nem veszít.

Aki csinál 1-2-100 tetoválást lelke rajta. Rosszabb ember ettől nem lesz, de szerintem ugyan úgy el kell fogadni, ha neked a tetkós emberek jönnek be abban én nem leszek benne. Viszont szerintem fordítva is el kell fogadni, ha nekem nem jön be a tetkó akkor azt se kérje számon senki.

5-ös válaszolóként írtam.

2021. ápr. 20. 09:25
 8/21 anonim ***** válasza:
83%

Nekem 8 tetoválásom van, nagyobbak is, de senki nem néz :D

Akihez járok tetováltatni, tetőtől talpig tele van varrva (arcán is van), most volt az esküvője és nagyon jól nézett ki menyasszonyi ruhában.

Felnőtt vagy, senkinek semmi köze hozzá.

2021. ápr. 20. 11:16
 9/21 Metionin ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele, a te tested. A tipikus hogy fogsz kinézni öregen szöveget mindig az az embertípus nyomja, akinek nem tudod elmagyarázni. Van ez a furcsa dolog hogy bunkóság szólni ha valakinek nem tetszik a ruhája, a frizurája, az ékszere, a hajszíne, a sminkje, a szilikonmelle, hiszen semmi közünk hozzá. A tetoválás mégis közügy, azt nem bunkóság fikázni? Piercingeknél is megvan ez a kettősség.

Az meg hogy a tetoválás önpusztító...igen, valóban mindenki meghal aki tetovált. És az is aki nem tetovált, durva mi?

2021. ápr. 20. 13:01
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
#7 az hogy valakinek nem jön be a tetkó teljesen oké, ez ugyanaz hogy valakinek nem jön be a szőke haj vagy bármi más kinézet. Ez teljesen rendben van és semmi bajom azzal akinek szimplán nem jön be de attól nem nézi le a másikat, de van olyan is aki úgy hangoztatja higy "minden tetovált nő ocsmány és nem kéne ezt csinálniuk" és ezzel van a bajom, mikor szinte sértő valakinek hogy nem mindenki az ő ideálja akar lenni.
2021. ápr. 20. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!