Ha sima tintaval/tussal csinalok egy pici tetovalast az mennyire lehet káros?
Nagyon káros minden festékanyag, amit a bőrödbe rajzolsz, szúrsz, festesz.
Mondj le erről.
Igényes, kulturált ember nem tetoválja magát.
Hány éves vagy? 10?
Amennyiben szén-festék a tus, vagy semmi számodra allergikus dolog nincs benne a tintában sem, úgy a pigmentektől bajod nem lesz. Az, hogy milyen higiéniás körülmények között csinálod meg és mivel, abból adódik, hogy lehet bajod (fertőzések). Viszont nem ajánlom, mivel a sima mezei tustinta a bőrben elsőnek fekete, majd szépen elkezd kékülni és hajlamos elmosódni is.
Szedj össze rá pénzt és keress fel egy tetoválót inkább. Szebb is lesz, és ha normális a tetováló, akkor értelmesebb és baj nélküli.
üdv! nem profi, de tetováló vagyok. tegnap ütöttem újra egy lányét, akinek ilyen az-öltözőben-órák-után kategóriás tetkója volt és hát mit ne mondjak, elég katasztrofális volt. addig oké, hogy kifakult, meg társai, de volt, hogy az „igazi” festéket is kidobta a bőre.
úgyhogy én nagyon nem ajánlom. hidd el, megéri azt az 5-10 ezret, ha tényleg egy fontos jelentésű!
illetve, ha mégis nekiesnél, higiéniára NAGYON figyelj!
ha bármi kérdésed van, írj bátran 💕
szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!