Akinek van egész karos tetoválása, mit szólt hozzá a környezete?
Sziasztok.
Nem sokára csináltatok majd egy egész karos tetkót a jobb karomra és kíváncsi vagyok, hogy akinek már van ilyenje azoknak mit szóltak róla mondjuk a családja vagy a barátaik. Meglepődtek vagy magasról tette rá? Ja és hány nap kb. mire elkészül egy mondjuk válltól majdnem a csuklóig? Szeretnék mindent tudni róla ha lehet, tudom google blah blah blah de olyanoktól szeretnék választ akiknek már van. Tetkógyűlölők kíméljenek köszii.
Nekem nincs, páromnak van. Egy barátja tanulta a szakmát és rajta gyakorolt. Szerintem nagyon szép lett, alapvetően én nem szeretem a tetoválást, illetve feleslegesnek tartom, de az igényes szépeket mindig megcsodalom. 🙂 Nekem nincs bátorságom ilyenekhez 😀
Kb fél év alatt lett kész neki, mindig csak egy órát "készítette", és ugye szinezte is neki, gyógyulnia is kellett, volt hely ahol át kellett uttetni.. Azért az idő.
Senki nem szól be neki, pedig olyan helyen dolgozik ahol azért ezt megnezik, vezető beosztás stb..
Családja se szólt érte, felnőtt, hát mit szólnának? :)
Annyi, hogy ő azt mondta, addig nem érdemes tetoválást csinálni, ráadásul nagy területre, amíg nem tudod milyen pozícióban fogsz dolgozni, hova sodor az élet.. Sajnos még vannak olyan munkahelyek ahol kifejezetten ellenzik, vagy inkább azt veszik fel helyetted akin nincs tetoválás. Nem tudom miféle hozzaallas ez, de tényleg így van.
Pedig tényleg fél év volt neki, de nagyon részletes az egész, különböző festmény részletek egyébként.
Nekem azzal magyarázta a párom hogy mindet ki kellett szinezgetni, az tartott sokáig.
Nyugi kérdező, ez a proli véglény állandóan idejár kötözködni :D
Úgy tűnik az előző profilját már kitiltották, gyorsan csinált magának újat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!