Mennyire fáj a teli karos tetoválás? Az egész bal kezem be lesz tetoválva. A felkar belső részénél és a hónalj környéken nagyon fog fájni?
nekem is teli bal karos van.
első tetkóm volt,előtte semmi,paráztam tőle én is.
Javaslatom az hogy közepesen fájdalmas helyen legyen kezdve,én tetkósom is úgy kezdte.
Közepes hely mondjuk a felkal külső oldala.
Legrosszabb számomra a felkar belső fele volt,főleg a hónalj felé közeledve.
Illetve hátul a treicepsznél is egész kellemetlen volt,de ott főleg a későbbiekben mikor már vagy 1,5órája csinálta akkor kezdett úgy olyan lenni a fájdalom mint a belső oldalnál.
Felfelé haladva vállon ott is egyre hegyesebb,élesebb szúrást éreztem,az sem kellemes rész a váll felső része.
Alkarnál a könyök hajlat elég kellemetlen,illetve az alkar belső fele főleg csuklónál,ott elég é fáj.
A külső oldal nem vészes,volt ahol alig érzetem valamit.
A csukló környéke meg kívül belül fáj.
De kibírható,nekem már terveben van 1,5év múlva a másik karom. bár az nem teli kar lesz csak kb 60-70%-a lesz levarva,csuklótól felfelé.
Egyébként nem ajánlom hogy most kezdj bele,tetováltatni nyáron kur va szar.
A napfény égeti már egy másodperc után is ha rá süt és nem is érheti hetekig.
3 napig meg fóliázni kell ami alatt ilyen melegben gondolod milyen jól érzi majd magát a bőröd.
Nekem május utolsó napjára lett meg a karom,de a májusi időben is már csak szenvedés volt az alkarom.
A felkarom még hideg időben nagyon jól bírta,szépen meg maradt minden meg jó volt.
Az alkarommal a melegebb időben meg csak szenvedés volt,tinta is jobban kifakult,több helyen újra kellet ütni de még szeptemberben megyek ismét egy javításra,mert itt ott még mindig nem az igazi.
A jobb karomat már csaj hideg időben csináltatom majd.
Ha rám hallgatsz megvárod te is az őszt.
Most legalább tudsz menni strandolni,tetkóval kb egy hónapig nem lehet strandolni,nem lehet áztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!