Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Akinek van egész karos tetovál...

RaspberryRoseLilac kérdése:

Akinek van egész karos tetoválása, mit szólt hozzá a környezete?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem sokára csináltatok majd egy egész karos tetkót a jobb karomra és kíváncsi vagyok, hogy akinek már van ilyenje azoknak mit szóltak róla mondjuk a családja vagy a barátaik. Meglepődtek vagy magasról tette rá? Ja és hány nap kb. mire elkészül egy mondjuk válltól majdnem a csuklóig? Szeretnék mindent tudni róla ha lehet, tudom google blah blah blah de olyanoktól szeretnék választ akiknek már van. Tetkógyűlölők kíméljenek köszii.

2020. márc. 30. 02:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó tetoválás sokba kerül és mivel luxuscikknek számít, így szerintem természetes, hogy az ember gyűjt rá. Olcsó sufnitetkóba nem érdemes fektetni, ha már az ember egy életen át nézegeti :) Más kütyükre, évente új telefonra, számítógépre gyűjt, vagy épp cigire veri el a pénzét, mindenki költse arra, amire szeretné :) Én jól keresek, de nekem sincs erre mindig pénz a büdzsémben, így a megtervezett kiadások között szerepel :)
2020. márc. 30. 19:29
 12/19 A kérdező kommentje:
Így van :). Meg ugye a reakcióktól is parázok de nyugtassatok már meg, hogy nem lesz semmi gond. Én ilyen nem tudom a pontos nevét de körülírom. Blackout vagy milyen tetkóm lenne a jobb karomon körbe a vállamtól hát majdnem a csuklómig de nem teljesen és virágok lennének közte, hogy milyen azt még eldöntöm mert egy életen át rajtam lesz :D.de még gondolkozok, hogy színes legyen vagy sima a virágos rész. Alleriga nem hiszem hogy lesz max feldagad akar kisláz meg ilyenek szoktak lenni, mert ugye még is egy sokk éri a testemet?
2020. márc. 30. 20:08
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Gondold meg!!! Igazán kulturált ember nem csináltat tetoválást magára.
2020. ápr. 1. 16:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj de te nem tudod mit akarsz,kinek akarsz megfelelni,? csak anyit,tenyleg gondold at,mert sosem tudod mit hoz a jovo,a baratomnak volt,hat ev utan leszedete,beleunt,de ettol fuggetlenul,a te dontesed csinaltasd meg
2020. ápr. 1. 22:32
 15/19 A kérdező kommentje:
Épp ez az hogy senkinek nem akarok megfelelni :D..csak kérdezősködtem nem érdekel mások véleménye ha tetszik nekik az jó ha nem ez van a lényeg nekem tetszen és ennyi amúgy váltottam az egész karosról marad végül a csuklómra a minta is el van döntve. köszi a válaszokat.
2020. ápr. 1. 23:36
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia. Szerintem menj előtte be a tetoválóhoz és segít a részletek kialakításába. Meg abba hogy hogyan legyen elhelyezve szépen a karon.

Ha részletes a minta, akkor lehet jobban nézne ki egész karon, persze ezt te döntöd el.

Allergiától nem kell férni. Nem találkoztam még olyannal akinek baja lett volna. Meg kell választani jól a tetoválót, akik jó minőségű alapanyagokkal dolgoznak.

Környezeted ne érdekeljen. Akinek nem tetszik ne nézzen rá. Fő hogy neked tetszik :) A munkahelyek meg már elfogadják legtöbb helyen. Én turizmusba dolgozok, külföldi vendégekkel és látható helyen vannak tetoválásaim és pirszingjeim is. Nem szólnak érte semmit. Sőt tetszik is nekik, a vendégek meg még dicsérni is szokták.

2020. ápr. 3. 10:17
 17/19 A kérdező kommentje:

köszii :).

Igen nem annyire részletes tetkó hanem kis virágos karkötő lenne a kedvenc virágommal. egész karost lehet nem tudnék elviselni XD

2020. ápr. 3. 16:52
 18/19 anonim ***** válasza:
16%

Nekem az jött le belőle hogy kivan a segged, de a tetkóra akkora szükséged van mint egy falat kenyérre. Ezért mondtam ha pár százezret nem tudsz kiadni úgy hogy ne kelljen rá spórolnod, mert annyi tartalékod sincsen hogy ezt elviselje akkor ne adj ki rá. Élet 101.

Továbbra is úgy gondolom hogy neked nem a tetkó kellene hogy legyen a legnagyobb problémád, hanem a veled élő proli mentalitás leküzdése.

2020. ápr. 3. 20:00
 19/19 A kérdező kommentje:
nem érdekel a véleményed...lesz tetkóm mert en szeretnék és hogy hogy fogállni rajtam azon ne fálljon a fejed én testem én döntöm el és nem te fogsz okoskodni felettem---nem is ismerjük egymást erre itt puffogsz...pénz miatt is igen át kell gondolni, kisebb tetkókat simán fogok még csinűlni meg egy nagyobbsz is függetlenül attól hogy te mit mondasz..erre a kérdésre több választ nem kérek. ha valaki még ír akkor hiába mert nem fogom nézni. az értelmes válaszokat köszönöm csá! :)
2020. ápr. 3. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!