Mit gondolnak a férfiak/srácok egy teljes karos tetoválásról egy nőn?
Sziasztok.
Van már pár tetovalasom de most egy teljes karos “sleeve”-et szeretnek. Már tervezgetem a mintákat, absztrakt/geometriai formákat szeretnék, mandalát es egy rókát (japán stílusú kitsune). Eddig ez van tervben, fekete fehérben.
A kérdésem az, tetszik-e egy teljes karok tetoválás a férfiaknak, vagy mit gondolnak azokról a nőkről akiknek ilyen van?
Mielőtt bárki is mondaná, nem, nem azért csináltatom, hogy másoknak tetszen, van párom így nem érdekel hogy én kinek jövök be. Csupán érdekelnek a vélemények :)
Ha jól van megcsinálva az pénz és idő.
Biztosan van mindkettő 😉
A geometrikus az jó. Nem tom kitsune elég határeset. Ha japán művész munkája, az nagyon tuti. Ha fehér ember varr fehér emberre echte japán, maori, polinéz, kínai cuccokat az nekem elég meh. Egyikőtöknek se a kúltúrális öröksége, kb nekem olyan mintha valaki kimonóban grasszálna csak úgy random kedd reggel.
De ha valami mélyebb kötődésed van, pl harcművészet, nyelvészet stb komoly szinten, akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!