Mennyibe kerül átlagosan egy teli karos színes tetoválás?
Mondjuk, ami 2-4 alkalom lenne. Már van egy tetoválásom bal alkaron, ami eléggé kidolgozott, de nem most csináltattam, és a tetoválóm már külföldön van. 1 alkalomat kibírtam, szinte egy teljes napig készült, és eléggé kidolgozott, ezért arra gondoltam, hogy a jobb karomon egy teljes tetoválás 4 alkalomnál több nem lehet semmiképp.
Mennyibe kerül most átlagosan egy tetoválás teljes karra? Esetleg tudnátok mondani olyan helyet/tetoválót, aki szépen dolgozik, sterilen? És ha lehetséges nem kell több hetet várni egy időpontra. Előre is köszönöm a válaszokat.
Egy teljes karos fullosan felszinezett szines tetko 8-12 alkalom, de lehet ketszer annyi is. Minta, kivitel es tetkosfuggo.
2-4 alkalom esetleg egy nagyon durvan halados es szupergyors tetkosnal keszulo fekete-szurke kar lehet, de tobbnyire az is tobb.
Amugy fix arat szerintem senki nem fog ra tudni mondani neked, csak mondjuk egy alkalomarat, es egy tol-ig alkalomszamot.
Rengeteg mindentől függ. Milyen gyors az adott tetováló, órabérben dolgozik vagy ad egy árajánlatot az egész karodra minta alapján, budapesten is rengeteg árfekvésű tetováló van. Ha alkalom árat mond, akkor az átlag 4-5 órát dolgozik /alkalom maximum, és ez ilyen 10-15 óra lehet kb. ha egy átlag áras, de ügyes tetoválóhoz mész. Ha a nevesebb tetoválók közül választasz, ott jóval magasabb árakra számíts, és a várakozási idő is sokkal több lesz. Nem tudom milyen stílus, mennyire kidolgozott, de egy teli karról lesz szó, ne azt nézd mikor kerülsz be és mennyit kell fizetni, hanem azt hogy az adott tetováló abban a stílusban legyen jó, amit te szeretnél magadon látni! Hidd el, megéri.
egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!