18 éven alul csak szülői engedélyel lehet tetováltatni?
sok helyen elég papíron, ezért van aki lazán bekarcolja anyu nevét
de a legtöbb rendes hely nem kockáztat ezzel, nem hiányzik nekik hogy anyatigris ott arénázzon
Szerencsére igen és jobb helyeken fel is hívjak a szülőt vagy vele kell vemenni.
Amúgy ha nem csak divatolásbol akarod azt a tetoválást, akkor tudsz varni par évet rá, mondom ezt úgy, hogy nekem is van.
Igazán igényes helyen még szülői engedéllyel sem fognak tetoválni 18 év alatt. Egész életedben nézegetni fogod, szerintem érdemes megvárni, amíg kicsit kiforrottabb vagy.
Én imádom a tetoválásokat és van is egy csomó, de ha nem huszonévesen kezdem és ha magamra varrattam volna a hihetetlenül mély, egyedi és fontos motívumokat, amiket 18 évesen terveztem, akkor mára már takarva vagy lézereztetve lennének. És én is szentül azt hittem ám, hogy nem, sosem fog ez változni :) Én azt javaslom, hogy várj még vele, nincs hová sietned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!