Amikor tetováltatsz, mi a legfontosabb ami a legfontosabb a hely kiválasztásánál?
Figyelt kérdés
Ezzel foglalkozom, szakmailag fejlődni szeretnék és új melóhelyen gondolkozom, érdekel mi számít az átlagos embereknek.
Kérlek légy őszinte. 😉
2020. júl. 6. 23:26
A kérdező szavazást indított:
Hasraütés szerűen megyek
Legyen a művész csak pár dologra specializálódva, egyedi stílus de azt nemzetközi szinten
Legyen a művész mindenben kicsit otthon, bármilyen stílust tudjon, nem baj ha nem 100%
Legyen olcsó, közel hozzám és ne kelljen várni
Az illető isntagramját nézem, ha ott népszerű és jó vele dumálni, barátok ajánlása alapján megyek
22 szavazat
2/13 A kérdező kommentje:
#1 az az Instagrammos opció
2020. júl. 6. 23:55
3/13 anonim válasza:
Nem nézek instát.
Nekem olyan referencia kell, ami insta nélkül működik. Én 95 előtt születtem.
4/13 A kérdező kommentje:
Haha én is 😉
2020. júl. 7. 01:07
6/13 Metionin válasza:
Az alap az hogy normális szalon legyen, tisztaság, sterilitás stb. De egy normális, profi tetoválónál ez alap. Én úgy kerestem, hogy tudtam mit akarok és az arra specializálódott tetoválók közül választottam ki a legszimpatikusabbat. Referenciákat is nézegettem persze de nem csak azon alapult, hanem azon, hogy amit lerajzoltam, azt ő is úgy lássa fejben kész felvarrt állapotban, mint ahogy én szeretném látni.
7/13 anonim válasza:
Én pont azért regisztráltam instagramra (pedig a nyolcvanas években születtem :)), mert így rengeteg különféle tetováló portfólióját láthatom, sokkal többet, mint bármilyen más platformon. Nálam az ár csak bizonyos mértékig számít és szívesen utazom is egy-egy darabért, már több országban varrattam. Nekem a lényeg az, hogy igényes, jó művész legyen, tetsszen a stílusa és a portfóliója.
8/13 anonim válasza:
Őszintén, mi értelme van a tetoválásnak?
Testképzavar, kissebrendűségi érzés, vagy mi a motiváció?
9/13 anonim válasza:
8 Őszintén, mi értelme van annak, hogy nem tetoválként, tetoválásutálóként idejársz minden kérdés alá kötözködni? Nem kell szeretned, nem is kell megértened, hogy mi miért szeretjük őket és nekünk miért tetszenek, mi se erőltetjük rád, hogy magadra varrass. Sok kérdésnél megválaszolták a miérteket, de a magadfajta soha nem fogja elfogadni, hogy vannak, akik másképp gondolkodnak, mint te. Szerencsére nem olyan undorító világot élünk, amiben mindenki ugyanolyan, ez van. Menj át olyan kategóriába, amihez értesz is valamicskét.
10/13 anonim válasza:
Nem útálom, nem ítélkezem, csak próbálom megérteni, hogy egy természetesen szép ember miért tetováltat magára? Látom benne a művészetet (mármint a profikéban!!!), de nem értem a motivációt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!