Tetoválást szeretnék a vállamra, és ott van még az oltás helye (amit többször is)gyerekkoromban kaptam. Félek,ha rá tetováltatok akkor idővel elcsúfítja az a folt a tetkót. Kinek mi a véleménye/tapasztalata ezzel kapcsolatban?? (26/L)
Én se szeretem ha egy nőn tetoválás van de hidd el ha betetoválnak észre sem fogod venni utána az oltás helyét
Olyan helyre menj ahol szép tetkókat csinálnak ne spórolj ezen pénzügyileg mert örök életre szól a tetkó
Na pont olyan emberek irtak akiknek nem sikerült felfogniuk, hogy nem a velemenyüket kerdezted innen is latszik, hogy nincsenek valami magas értelmiségi szinten... De mar kezd unalmas lenne ez a prolizas... Annyira kivancsi lennek mi a vegzetsegetek kedves barataim? Én pár éven belul gepészmernök leszek. Fuh de nagyon proli lehetek... Ertelemes embernek tartom magam pedig van 2 tetovalasom,és nemsokara keszul a 3. Sőt meg tobb is lesz. Egyebkent ne foglalkozz velük nekem pl.nagyon tetszenek a tetovalt lányok😊. Csináltasd ha tetszik es van jelentese. Ne az ilyen élettelen emberekkel foglalkozz.
Amugy a kerdesre válaszolva sok heget eltakar a tetkó de azert kerdez meg egy tatovalót met nem mindegy milyen meg mekkora a heg.
20/F
Kedves Kérdező!
Nekem műtét utáni hegre lett egy tetoválásom. Alig észrevehető. De senki se fogja nagyítóval nézni a tetoválásaidat. :)
Én is féltem, hogy látszódni fog-e.
De nézd meg külföldön pl. mennyien csinálnak tetoválást a hegeikre, akik mellráktúlélők. Ezekkel érzik azt, hogy visszanyerik a nőiességüket. :)
Itt egy pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!