Nyáron mennyire (nem) ajánlott tetováltatni?
Figyelt kérdés
Szóval, még egyetem előtt szeretnék egy tetoválást, de elvileg nyáron nem ajánlott. Nem nagyon szoktam kint lenni(szóval ez valamennyire elkerülhető), max ha a többiekkel megyünk valahova, de tényleg olyan könnyen "sérül" melegben? Esetleg tapasztalat, aki már tetováltatott nyáron?2020. jún. 8. 13:21
1/4 Metionin válasza:
Nekem mindkettő nyári mert a tetováló csak úgy ért rá. Annyi, hogy jobban kell rá figyelni, hogy ne izzadjon úgy be, én kicsit szellőztettem fóliacserék közt. Illetve a napfénytől óvtam úgy hogy amíg fóliáztam, leragasztottam, utána meg egy zokniból levágott szárat húztam rá (alkar). 3 hétig no napfény, utána is 50 faktoros fényvédő-mondjuk az mindig-, 4 hétig no strand, no szauna, no szoli. Ha ezeket betartod, nem lesz semmi baja.
2/4 anonim válasza:
Ha nem áztatod ki strandon, uszodában, illetve nem vagy napon, akkor nem lesz baj. 3-4 hét a gyógyulás, addig kezelni kell, utána pedig érdemes testápolózni, illetve ha olyan helyen van, akkor napvédővel kenni.
3/4 anonim válasza:
Nekem is van három nyári tetoválásom és egy tél végi. Ugyanannyit fakultak, csak oda kell rá figyelni, hogy gyakrabban kezeld :)
4/4 anonim válasza:
Nekem eddig 3 tetoválásom van és mindegyik nyáron készült. Nem kell túlgondolni, csak ne feküdj ki napozni utána minimum 1 hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!