Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért mondta ezt a tetoválóm?

Miért mondta ezt a tetoválóm?

Figyelt kérdés
Alap esetben ugye 3 nap fólia kéne, 10 napig kenni bepanthennel viszont nekem azt mondta a tetováló hogy 2 napig ne kenjem be, ne is fóliázzam és a 2.nap után kezdjem a kezelést. Ezt miért igy mondta mikor mindenhol azt olvasni egybol kezeld meg fóliázd is? Van már tőle tetoválásom és szépen megmaradt amugy csak nem értem miért később kezdjem a kezelést miért nem azonnal?

2020. ápr. 16. 06:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg töle
2020. ápr. 16. 07:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Tőle nem kérdezted meg, tőlünk, akiknek semmi közük ehhez választ vársz?
2020. ápr. 16. 09:10
 3/6 anonim válasza:
Fogalmazott sincs, hogy miért de kend be ne várj vele. Nekem is van tetovalásom és nekem nem mondták ezt, hanem hogy haza értem egyből kenjem be.
2020. ápr. 16. 17:58
 4/6 Metionin ***** válasza:
Elvileg azért kell azonnal (tkp. hazaérsz) bekenni, mert a bepanthen nem engedi hogy varasan gyógyuljon a tetkó. De mi a tetoválód érve arra hogy ne kend? Tényleg kíváncsi vagyok (nekem van 2 tetkóm, kenni kellett).
2020. ápr. 16. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy spéci fóliát kaptál rá, azt nem kell leszedni, kenni, mosni...stb

A klasszikus fóliát meg hazaérsz, leszeded, lemosod, kened, majd 3 óránként új fóliára cseréled le.

Talán ez az oka. De tényleg érdemes tőle megkérdezni, mert ha sima folpack, akkor azt bizony kenni is kell és lemosni is le kell.

2020. ápr. 17. 10:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Tényleg nem lehet hogy ilyen öntapadós fóliát tett rá esetleg amit fent kell hagyni 1-2 napig? Nem emlékszem mi a neve.

Nekem is mondott olyat a tetoválóm hogy az első 2 napon ne kenjem csak fóliázzam, max akkor kenjem ha ragad a fólia a sebre, én úgy vagyok vele hogy inkább követem amit mondd mert ha nem lesz jó úgyis neki kell kijavítania, ha meg nem gyógyul le jól ÉS nem követtem az ápolási utasítást akkor simán mondhatja hogy az én hibám pénzért javítja vagy húzzak el.

2020. ápr. 20. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!