Nagyon szeretném befejezni a karomat, és elkezdeni újabb tetoválásokat, de a tetoválóm nem válaszol egyszerűen. Bármi tipp? (hosszú)
Tavaly szeptemberben kezdtük el a bal karomat, gyönyörűen dolgozik az illető, de az utolsó alkalom után mikor időpont miatt jelentkeztem egyszerűen csak ignorálja az üzeneteimet.
20.000/ alkalmat fizettem, azért mert otthon melózik.
Így viszont szükségem van egy új tetoválóra, nyilván szalonban és a városban ( Bp.) nem fogok ilyen áron találni hasonló minőségben, de ha már 30.000/ alkalom azzal is megbékélek.
Először ezt a két mintát szeretném felvarratni
1.
Kicsit megvariálva
2. [link]
És végül a kérdés. Kit tudnátok Pesten vagy vonzáskörzetében ajánlani aki reális áron (egyáltalán mi a reális ár értük?) dolgozik, és minőségi munkát ad ki a kezéből?
Néztem a Perfect Chaos srácokat, de 70/ alkalom azért fájna. Tudom, sokan vagyunk úgy vele hogy nem számít a pénz, de igenis számít.
Köszi!
Én teljesen megértem, és én sem szívesen kérek ilyet, de ez most patthelyzet nekem is :(
köszi :)
Black Angel Tattoo, a zuglói szalonban Surman Barbi ilyesmi stílusban dolgozik és árban is kb a tűréshatárodon belül lesz szerintem. Beszélj vele!
www.facebook.com/blackangeltattoo
Szia. Karina di Angeli-t ajánlom, illetve a csapatában bármelyik lányt.
Budaörsön van a szalonjuk. Gyönyörűen dolgoznak és az àr 10.000/óra.
Nekem a kislányom portréját 25.000forintért készítette el Karina az alkaromra. Nem húzza az időt, gyorsan és gyönyörűen dolgozik. Ő és a csapata is szuper
(Black Angel tattoo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!