A tetovalom azt mondta, hogy bepanthemmel kenjem?
Figyelt kérdés
Nincs itthon bepanthem, csak bepanthem plus az jo ra?2018. jan. 12. 19:19
2/3 Metionin válasza:
A pluszosban van valami ami fakíthatja a mintát, elvileg ezért a simát szokták használni.
3/3 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért nem egyértelmű, hogy tetoválótól hazafelé beugrom a gyógyszertárba? Akkor nem kell otthon vakarózni, hogy ja várjunk, nem is tudom lekezelni...
Egyes helyeken szokták javasolni a plust is, de ha a tetoválód simát mondott, és te nem azzal kened, akkor bizony nem mehetsz hozzá panaszkodni, ha gyógyulás után gond van a tetoválással. Hiszen nem tartottad be az utasításait. Ezt jó tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!