Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Félkész tetoválás befejezése,...

Félkész tetoválás befejezése, tetoválóm külföldre ment, kivel csináltassam?

Figyelt kérdés

Még októberben kezdtünk bele egy nagyobb volumenű, félhátas tetoválásba, akkor megrajzolta a körvonalakat, és mivel szólt, hogy egy hónapra kimegy Amerikába, november végére fixáltunk le egy időpontot. Nos, úgy kiment, hogy valószínűleg többé haza se fog jönni, ha egy nappal a megbeszélt időpont előtt nem írok rá, hogy akkor mehetek-e, akkor ki sem derül, hogy "ja bocsi rólad elfeledkeztem, még nem jöttem haza és nem tudom mikor". Azóta írtam neki párszor facebook-on, utóbbiakban már csak azt kérdeztem tőle, hazajön-e még, mert jó lenne tudni, ha mással kell befejeztetnem a félkész munkát, de egyáltalán nem válaszol, meg se nézi (viszont amúgy meglehetősen aktívan nyüzsög, folyton képeket meg szövegeket posztolgat). Rendben van, akkor nem jön haza, de legalább ajánlhatott volna valakit, aki hasonló színvonalon befejezi. Esetleg tudtok ajánlani valakit, aki hajlandó egy már megkezdettet beszínezni?...

Előre is köszönöm szépen :)

2014. jan. 8. 11:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Menyit fizettél neki érte,hogy fél munkát végzett?
2014. jan. 9. 11:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg, előre meg volt nála beszélve, hogy több alkalmas. Csak egy alkalomért fizettem akkor, és most meg nincs befejezve mert nincs itthon :(
2014. jan. 10. 11:20
 3/6 Tóthné Marika válasza:
Kár volt ilyen link alakkal kezdened. Mindenképp menj másik, tisztességes mesterhez, még akkor is, ha hazajön.
2014. jan. 10. 13:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem link alak, és gyönyörűen dolgozik, nagyon széles volt a vendégköre is... Pont ezért sajnálom, hogy elment :( Csak azt kérdeztem, hogy tudtok-e olyat aki befejezne egy körvonalazott tetkót. Szóval kb a színezés részét.
2014. jan. 10. 16:26
 5/6 SzilKa ***** válasza:

Nem kirívó példa az, hogy az egyik tetováló munkáját más fejezze be. Főleg hogy teljesen normális, hogy a tetkósok is egyre-másra kimennek külföldre, aztán évek múlva visszajönnek, vagy nem.

Azzal egész biztosan nem lesz gond, hogy elvállalja-e valaki egy megkezdett tetoválás folytatását-befejezését, viszont mindenképp olyat kéne keresned, aki hasonló stílusban és színvonalon tetovál, mint az előző tetoválód.

Ha gondolod, mutass képet arról, hogy mit szerettél volna és mennyi van meg belőle, és aszerint javaslok/lunk valakit.

egy tetováló

2014. jan. 10. 16:54
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm minden szépen, írtam privátot :)

Mindenkit felpontoztam :)

2014. jan. 15. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!