Első tetoválásom fog készülni nemsokára, azt mondta a srác h kB 8-9 óra lesz?
Szerintetek elsőre birhato 9ora "folyamatos" tetoválás?
Most kezdtem bele gondolni és kezdek félni.
Van, amit jó tudni?
Szendvicset és vizet viszek magammal.
Mondta h testápolózzak sokszor, ne szoláriumozzak stb
Tanácsok? Nagyon fáj? Hogy bírjam ki, ha nagyon fáj? Mindenképp szeretném.
Boccs ha hülye a kérdésem...
Alkar tetoválás lesz, majdnem teljesen fedni fogja.
A másik h május végén készül majd, nagyon rossz lesz a hőség miatt utána a gyógyulási folyamata?
Nekem kb 3 ora volt, de en fel oranak erzekeltem. Beszelgettunk kozben es a fajdalom sem volt elviselhetetlen. (Felkaron volt belul) utana rogton pedig a derekamon, az 20 perc volt. De a derekamon alig birtam ki.
Ne aggodj nem lesz semmi baj nem kell felned nem faj annyira mint gondolnad. (Szemoldok tetovalas nekem jobban fajt sokkal!)
Szemöldök tetoválásom van, de az nekem sem fájt inkább olyan idegen, furcsa érzés volt aztán meg csak bizsergető.
Köszönöm szépen. Azt hittem durvább választ kapok. :)
Nincs kisebb ami tetszene ez lenne ez egyetlen tetoválás legalábbis jó ideig biztos.
Allergia vizsgálat, hogyan, hol?
Barátnőmnek egy pottyot tett regen, azt azért csinálta!
Allergia tesztre elmegyek mindenképp...
De nem szeretnék kis tetovalast, és szerintem nem is lesz csak ez az egy.. Tehat a tetoválás marad,csak azért nem fogok kicsit csinaltatni h legyen előbb egy kisebb. :)
Nem tervezek másikat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!