Milyen tetoválást érdemes csináltatni?
Milyen tetoválás való egy férfinek?
Milyen árban vannak ezek?
Egy szivárványos felhőcskèn csüccsenő eccarvú pillangóunikornis ja, lehetőleg csillámló verzióban. Ez elèg fèrfias?
Ha mèg te magad sem tudod eldönteni, mit varras magadra ÈLETRESZÓLÓAN, akkor inkább ne tetováltass
Ha magadtól nem tudod eldönteni régen rossz. Csináltass valami nonfiguratívat, azzal nehéz mellényúlni. Tehát nonfiguratív:
Ne csináltass még szerintem, mert pár év és megbánod ilyen hozzáállással. Volt rengeteg jó ötletem és boldog vagyok, hogy nem csináltattam meg mert gyerekesek/már nem tetszik.
Olyat csináltass, aminek a fő célja nem az, hogy most való e ez nekem vagy nem, hanem valami fontosat, olyat, amire ha ránézel valami/valaki eszedbe jut.
10.000 ft-tól több százezerig terjed az ára mérettől, részletességtől, stílustól, színességtől függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!