Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek milyen tetkót...

Szerintetek milyen tetkót érdemes csináltatni?

Figyelt kérdés
Tudom én hogy csináljon az ember olyat ami neki tetszik nekem pl.: a keresztes tetkók tetszenek vagy hogy a kereszten lóg egy rózsafüzér esetleg jokeres kártya lap ehhez hasonlókat tudtok mondani? Hogy is mondjam ilyen egyedi stílusú tetkókat. Vagy szerintetek milyet érdemes csinálni nem azt mondom hogy olyan nagyon divatos amit szinte mindenki csinál meg azt se mondom hogy nem divatos úgy a kettő között. És nektek egyáltalán vannak tetkóitok ? És milyen ? És egyes fajta tetkóknak mik a jelentésük
2018. febr. 7. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Keresztes és rózsafüzéres tetoválások tetszenek, ezért ilyen EGYEDI stílusú tetoválásokat írjunk.. Ez vicci :D
2018. febr. 7. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ilyen gondolkodással szerintem inkább ne csináltas tetoválást. Jól mondja az előző: vicc az egész amit írsz

Akkor lesz egy tetoválás egyedi ha neked valóban van is jelentése annak amit magadra varratsz, és nem sablon témákhoz, elcsépelt szimbólumokhoz nyúlsz. Ha valami divat mintát varratsz akkor az soha sem lesz egyedi. És azok amiket felsoroltál mindennek mondhatóak csak egyedinek nem

2018. febr. 7. 16:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk igazatok van kicsit hülyén fogalmaztam meg akkor kérdezem úgy , hogy a legtöbben a mai világba milyen fajta tetkókat csináltatnak és bocsi hogy idétlenül fogalmaztam meg
2018. febr. 7. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!