Ti szerintetek minimum hány éves kortól lehet vagy érdemes tetoválást csinaltatni én egy koronát szeretnék a csuklóm belső felére és meg lenne egy olyan kérdésem hogy ez mennyire fájdalmas?
Jogilag 18-nak kell lenned, én biztos nem engedném az alatt a gyerekemnek, hogy aztán majd jól a fejemhez vágja, miért voltam olyan hülye, hogy mondjuk 15 évesen rábólintottam a cuki masnira a csuklóján, és ez most csípőből kizáró ok sok munkahelyen (mert a csukló, lábfej, alkar, kézfej, arc, nyak stb tetoválásokkal az a baj, hogy nem nagyon lehet őket eltakarni, ezt pedig sok cég megköveteli).
Egyébként én kb 22-23 éves kort mondanék a minimumnak. Addigra fejeződik be teljesen általában a test növekedése, formálódása, onnantól már tényleg csak a mi kezünkben van az “irányítás”.
Miniatűr korona, tollpihe, nyilacska, végtelen jel - Hagyjuk már! Ezek mind a tipikus, Instagramról lelesett motívumok, minden második influencer csajszika valami ilyesmit csináltat magának.
Akkor tetováltass ilyeneket (vagy valami teljesen mást, egyedibbet), ha kiforrott jelentése van számodra, nem csak egy hóbort, vagy “bármi, de legyen valami a karomon”.
Többször is meggyőződtem már róla, hogy az életemben egy fontosnak titulált, megélt momentumnál, értéknél, kapcsolatnál, eszménél.... később jött valami sokkal meghatározóbb, így eleve felesleges lett volna ezt mind magamra varratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!