Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Férfiak! Elárulnátok, hogy...

Férfiak! Elárulnátok, hogy mégis mi bajotok van a tetovált nőkkel?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt látom, hogy a tetovált nők senkinek nem kellenek. A csapból is ez folyik. Alekosz megmondja a frankót, ő egy őszinte ember:

[link]

Sajnos a legtöbb ember nem ilyen őszinte. Csak annyit látni, hogy a legtöbb tetovált nő egyedülálló, sőt tovább megyek, a legtöbb egyedülálló nő tetovát, már szinte nem is lehet tetoválatlan egyedülálló nőt találni.

2020. febr. 16. 21:37
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
37%
Nekem bejönnek a tetovált csajok. Főleg ha intim helyen van a tetoválás. Az az igazán izgalmas! 26F
2020. febr. 17. 17:01
 32/37 anonim ***** válasza:
85%

Imádom mikor a sok "Nekemcsakszűzérintettlentisztalánykellmertmegérdemlem!" szúnyogcsődörök leszólják a tetkós csajokat, miközben a születésük óta nem voltak punciban és nem is lesznek soha.

Incel homárok.

2020. febr. 17. 17:05
 33/37 anonim ***** válasza:
92%
Erősen tetovált vagyok és házas. Ilyenkor mi van? Kognitív disszonancia a kérdezőben 3...2...1.. :D
2020. febr. 17. 17:40
 34/37 anonim ***** válasza:
93%
Aki Alekoszt idéz bármilyen témában kapcsolatban, az onnantól alapvető emberi tiszteletet se érdemel.
2020. febr. 17. 19:42
 35/37 anonim ***** válasza:
14%
29-es.Én írtam ki azt a kérdést,nem a kérdező.4-es voltam.
2020. febr. 17. 20:30
 36/37 $$$$$ ***** válasza:
85%
Ez a kerdező nem normalis😂. En mar eleg régen rajöttem. Rengeteg ertelemtlen kerdését lattam mar😂. Szerintem azt kene hogy figyelmen kivul hagyjuk akkor hatha megunja... De nem normalis. A tetovált lanyok anlegszebbek es neki pont ők nem tetszenek. És nem elég hogy ízles ficamos. Meg hangoztatja is. De annyira kivancsi lennék mar a vegzetségére. De sose irja le. Pedig mar vagy 2 szer megkerdeztem igy a kerdesei alatt.... Szerintem max 8 alltalanosa van😂. Ami meg is latszik az eletfelfogasabol...
2020. febr. 17. 22:09
 37/37 anonim ***** válasza:
0%

ezt a f4szt mármint Alekoszt. mondjuk igaza van azzal remek képpel tényleg csak a tetkó hiányzik és máris bűnöző lenne belőlle. tréning gatya, atléta,pocak...és ő pofázik.

nekem 1bajom van velük, a csiniket nem tudom megd-ugni.

2020. febr. 20. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!