Sajnos a legtöbb ember nem ilyen őszinte. Csak annyit látni, hogy a legtöbb tetovált nő egyedülálló, sőt tovább megyek, a legtöbb egyedülálló nő tetovát, már szinte nem is lehet tetoválatlan egyedülálló nőt találni.
Akit ez taszít, az egy homár. Annak a véleménye meg kit érdekel?
2020. febr. 16. 23:57
23/37 anonim válasza:
Hogy mi a bajom velük? Semmi.
Az más kérdés, hogy nekem nem tetszik, sőt, általában eléggé taszítónak, nőietlennek találom. De ettől még "bajom" nincs egy tetovált nővel sem, az ő dolga, hogy hogyan módosítja a testét. :)
Azzal már sokkal nagyobb bajom van, aki egy ilyen primitív taplóval példálozik.
2020. febr. 17. 02:04
24/37 anonim válasza:
Ronda, értelmetlen, és eltakarja a szép bőrt.
2020. febr. 17. 04:41
25/37 $$$$$ válasza:
Nekem az ég vilagon semmi.Nekem nagyon tetszenek a tetovált nők. Jobban mimt azok akiknek nincs. Én imádom a tetkókat. Nekem nagyon tetszik. És nagyon örülnék ha egyszer lenne egy tetovált barátnőm bár még sose volt olyan baratnőm akinek van. De engem az se zavar ha egy lánynak nagyon sok tetkoja van. Sőt minnel több van annal jobb😍.
19/F
2020. febr. 17. 07:08
26/37 $$$$$ válasza:
De amugy mar megunhatnad a tetovalt nők szidasat. Nagyon unalmas vagy. Ha neked nem tetszenek ez van senkit se erdekel..... De masoknak köztük nekem is egy álom lenne ha tetovált barátnőnk lenne.
2020. febr. 17. 07:11
27/37 anonim válasza:
Nem kell ezt túlgondolni. Van akinek tetszik, van akinek nem. Én az utóbbiak táborát gyarapítom. Nem tudom az okát, ilyen az ízlésem.
2020. febr. 17. 10:29
28/37 anonim válasza:
A túl nagy vagy értelmetlen tetkók nekem nem tetszenek. Olyan érzés, mintha eltakarná a lány szépségét. Amit pl 22es linkelt, ahol az egész karja szét van varrva, az nekem már sok. De ízlések és pofonok
A tetovált nők "fszkörhinta" lovaglók a négyzeten kb. Kinek kell egy olyan csaj aki piál, bulizik, agyontetováltatja magát és úgy ki van sminkelve mint a mcdonalds bohóc. Persze más az amikor csak egy kis fecske van tetoválva egy nem látható helyre, az nem probléma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!