Sajnos a legtöbb ember nem ilyen őszinte. Csak annyit látni, hogy a legtöbb tetovált nő egyedülálló, sőt tovább megyek, a legtöbb egyedülálló nő tetovát, már szinte nem is lehet tetoválatlan egyedülálló nőt találni.
Mert nem lehet teljesen levetkőztetni, a csupasz bőrét akarom látni, persze azért nem utasítanék el senkit,mert vannak tetkói, kivéve persze ha tényleg agyonra szét van varva.
2020. febr. 16. 22:04
12/37 anonim válasza:
Kicsit sem átlátszó a kérdés. Áruld már el kérdező mi bajod a tetovált nőkkel? Ennyire agresszívan próbálod bizonygatni, hogy senkinek nem kellenek?
2020. febr. 16. 22:05
13/37 A kérdező kommentje:
#10: Persze, én meg a NASA-nál dolgozom. Itt bármit lehet hazudni.
2020. febr. 16. 22:06
14/37 anonim válasza:
Bosszúból jól le is pontozza a tetovált nők válaszát. :D Hú mekkora revans lol. Apukám, aki nem kell senkinek az te vagy.
2020. febr. 16. 22:07
15/37 anonim válasza:
A tetovált nőkkel nincs bajunk, inkább ő nekik van gondjuk velünk. A tetovált nők nagyobb arányban szeretnének szinglik maradni vagy másik nővel lenni.
Vannak tetoválásbarát írások is, azokat 90%-ban tetoválószalonok pénzelik.
2020. febr. 16. 22:09
17/37 anonim válasza:
Hát akkor hidd azt hogy hazudok
Én boldogan élek, veled ellentétben
És engem nem érdekel hogy neked nincs tetoválásod míg téged zavar hogy nekem van
2020. febr. 16. 22:12
18/37 anonim válasza:
"Csak annyit látni, hogy a legtöbb tetovált nő egyedülálló, sőt tovább megyek, a legtöbb egyedülálló nő tetovát, már szinte nem is lehet tetoválatlan egyedülálló nőt találni." Néha kimozdulhatnál a szobádból. Esetleg anyád helyett menj ki te bevásárolni. Tényleg unalmas már hónapok óta ezen pörög ez a nyomorék. Szegény rokonait sajnálom folyamatosan ezt a hisztit kell hallgatniuk a tetoválásról.
2020. febr. 16. 22:14
19/37 anonim válasza:
79% Szerintem rá kell hagyni. Ez az ember mentálisan beteg. Félelmetes.
2020. febr. 16. 22:17
20/37 anonim válasza:
De ez kb olyan mint a rasszizmus vagy nem is tudom mihez hasonlítsam
Elítélni egy adott csoportot csak mert más a meglátásuk adott dolgokról mint neki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!