Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hogy döntöttétek el, hogy...

Hogy döntöttétek el, hogy legyen tetoválásotok?

Figyelt kérdés
Mi alapján választottátok ki a mintát?

2019. okt. 5. 02:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nos aki olvasgatja a Tetoválás témakört az már találkozhatott a válaszommal, de bemásolom ismét.

(Egyébként miért kellett megkérdezni megint? Átnézed az első 3 oldalt és legalább 5x találkozol vele.)

""Nekem most készül a fényképből tetkóvá alakítás egy szalonban.

Bevittem a képet, most arra várok hogy meglegyen a sablon.

Egy farkas portré. Annyit kértem, hogy legyen köré egy 3D-s hatású nonfiguratív köret, illetve a farkas a lehető legjobban adja vissza a képet. Ne csak "egy" farkas legyen, hanem "az" a farkas.

Én a Mátra lábánál éltem, de rengeteget jártam a Bükk Nemzeti Park területén. Még kicsi voltam (6 éves kb.) amikor elkószáltam. Találtam egy sérült kisfarkast. (Akkor még nem fogtam fel, hogy milyen durván veszélyes hülyeséget csináltam) Bekötöztem a lábát. Közben visszajött egy másik, kicsit nagyobb. Valahogy érzékelte, hogy nem jelentek veszélyt. Elmentek.

Utána többször jártam arra. Összetalálkoztunk néha, és a gesztusokból mindketten éreztük, hogy nem fogjuk bántani egymást. Aztán egyre többször és többször találkoztunk. Szabályosan összebarátkoztunk.

Később az egyik emberke a Nemzeti Parkból elmondta, hogy a 2 farkas testvérek, a kisebbik a hím, a nagyobbik a nőstény és egy évvel idősebb nálam. Én a nősténnyel voltam jóban.

Segítettem még a kölykei születésénél is, vagy új búvóhelyet találni neki miután feldúlta az előzőt egy vaddisznó, stb.

Na azért nem ilyen maugli, tarzan, farkasherceg, stb. meseszinten, azért a józan ész határain belül, de a legjobb barátom, szinte nővérem volt. Rengeteg dolgot tanultunk egymástól.

Most tavasszal halt meg szegény. Végelgyengülésben. Farkasokhoz képest iszonyatosan hosszú ideig, 22 évig élt (az átlagos életkor egy falka nélküli nőstény farkasnak 7-8 év).

3 fénykép készült róla, abból 1 képen látszik csak igazán jól és élesen. Nem szerette a fotózást, nekem is csak azt az egy képet engedte, a többi próbálkozásomnál elmarta a kezemből a gépet."

Azért nem készült még el, mert nem a nyári izzadós, napozós időszakban akarok tetoválást.

Ez lesz az első.

Szóval én azért csináltatom ezt a tetoválást, mert megérdemli. Egy sírhely és pár fénykép, megemlékezés, soha nem fog annyit jelenteni, mint hogy a pofikája életem végéig a vállamon lesz!

Ő volt a legfontosabb az életemben, talán még a saját testvéreimnél is fontosabb!"

21/F

2019. okt. 5. 04:47
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
en sokaig gondolkodtam rajta ,az emlekeim a fejemben vannak .on mutogato meg nem akarok lenni,nez meg a yutubon egy lezeres tetovalas eltuntetest.utana ha bevalalod ted meg
2019. okt. 5. 07:17
 3/4 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Én tudtam, hogy akarok tetoválást, pár évig vártam, míg szembe jön velem olyasmi, amit szívesen tetováltatnék, aztán mikor szembejött, gondolkoztam pár hónapot és megcsináltattam. A többinél nem mindig volt ilyen átgondolt a dolog, volt olyan, hogy egyik reggel felkeltem és elmentem, hogy ezt megcsináltatom, szerencsére be is fértem pont, mert kis tetoválás volt és hamar megvolt.

Van kb 6-7 tetoválásom, de talán egynek van mélyebb jelentése, a többi igazából csak azért készült, mert tetszett és szerettem volna olyat. Jelenleg 2-3 minta van a fejemben, amit szeretnék a közeljövőben, az egyik esetében még keresek olyan tetoválót, aki megfelelő stílusban meg tudja csinálni, a másik esetében meg a logisztikát kell megoldanom, mert a tetováló, akit kiválasztottam az ország másik végében dolgozik :D

Az idő elteltével azt vettem észre, hogy minél jobban értek a tetoválásokhoz, és minél idősebb vagyok, annál inkább fontosnak tartom azt, hogy ki csinálja és milyen stílusban eleinte csak a mintha számított, most már szeretem, ha a tetováló megtervezi és megrajzolja a dolgot, hozzátéve a saját szellemi alkotását az én ötletemhez. Régebben ez nem izgatott egyáltalán.

2019. okt. 6. 09:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy voltam vele hogy egy életre szól szóval akármeddig képes vagyok elmenni érte. Izlandon van egy nagyon jó tetováló és vele akarom megcsináltatni. Az alap koncepciót abból merítem hogy mi tetszik mit látnék szívesen magamon és hol. Irodai munkát végzek nem látható helyre kell tetováltatni. Ez alap. Nekem amúgy valamilyen hajó tetszene illetve női arc együtt.
2019. okt. 7. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!