Tetkósok! Mikor döntötték el, hogy tetkót akartok? És, hogy döntöttetek a mintáról?
Még csak 16 éves vagyok és álmodozok egy tetkóról és miután 18 lettem szeretnék is egy mintát. De mindig megfog az az érzés,hogy honnan fogom tudni,hogy melyik minta a nagy Ő és hajlandó leszek életemvégéig hordani.
Egyébként abban biztos vagyok,hogy olyan tetkót szeretnék ami szimbolizálja a családom és hogy nálunk nem csak a vérről szól.
Mi lesz, ha egy életre megutálod a családod?
Ebbe is gondolj bele.
14 évesen csináltattam egy hennát és akkor fogalmazódott meg bennem, hogy nekem tetkó kell. Akkor még a derekamra szerettem volna egy nonfiguratív motívumot.
A szüleim nem engedték.
Aztán 15-16 évesen fogalmazódott meg bennem, hogy egy pici gyémántot szeretnék a csuklómra. Nagyon apás vagyok és ő mondogatta mindig, hogy én vagyok az ő csiszolatlan gyémántja.
Ez az ötlet már jobban tetszett az ősöknek, de azt mondták, hogy ha 18 éves koromig nem gondolom meg magam, akkor felvarrathatom.
Alig vártam, hogy 18 legyek. :)
Az egyetlen, amit elszúrtam, hogy rossz tetoválót választottam és nem olyan lett a tetkó, mint amit elképzeltem. Eddig nem foglalkoztam vele, de most közel 30 évesen át fogom javítattni egy igényes művésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!