Nektek hany evesen engedtek meg a szuleitek, hogy legyen piercingetek, vagy tetovalasotok?
Felnőttként csináltam meg (25), nem kértem véleményt.
Kamaszként nyilván nem engedték, utána meg magamtól vártam vele, mert kerestem a "tökéletes" mintát, stílust, színt. (Hasonló lett, mint amit kamaszként gondoltam, de mégis örülök, hogy vártam ennyit, mert a stílus változott közben. Most olyan tetoválásom van, amire tényleg büszke vagyok.)
Én először csak simán hazaállítottam 15 évesen ajak piercinggel, de nem azért, mert nem engedték, hanem hirtelen ötlet volt. Nem csesztek le, lazán kezelték. Annyit mondtak, legközelebb azért szóljak nekik az ilyesmiről. :) Azóta már számtalan helyen volt és van is piercingem, magamnak is és másoknak is szúrok steril eszközökkel. Ami pedig a tetoválást illeti, a 42 éves apám együtt jött velem varratni, amikor 19 éves voltam. :D Ők elfogadták, hogy ez az életstíluom, és alapból úgy voltak vele, hogy nem baj, majd kinövöm. Ha meg nem, az sem baj. :)
20/N
14 voltam mikor elkezdtem nyavajogni köldök piercingért, anyukám engedte, de apám nem akarta, végül rávettem és ő vitt el... 4 évvel később ki is vettem, amúgy 1 kezemen meg tudom számolni hány ember tudta hogy van, úgyhogy èn tényleg magamnak csináltattam!
Most 32 vagyok, ha a lányom előállna majd ezzel ennyi idősen biztos nem engedném neki 😅 még a fülét sem lyukasztottuk ki!
Egy tetoválás mintát kinèztem kb 16 évesen, 22 èvesen jutottam el egy tetovàlóhoz vele, de végül nem csináltattam meg és áldom is az eget érte! Nagyon megbántam volna!
16 eves korom ota akartam septumot de fogszabalyzo miatt hulyen nezett volna ki. 18 evesen leszedtek a fogszabit, de csak 19 evesen csinaltattam meg. Tobb mint fel evig felhajtottam otthon (patko pc) aztan megmutattam.
Ra 4 honapra, hogy megvolt a septum, csinaltattam 2 mell pct. Azt nem tudjak. Az elso tetkom 19 evesen erettsegire csinaltattam, a masikat mar majdnem 20 evesen egyetem elejen, a harmadikat 20 evesen ra fel evre.
Csak a septum latszik a tobbirol meg nem szoltam, kiakadnanak de elfogadnak, de nem ertenek miert. Majd egy nyelv pct szeretnek de meg varok vele:)
15 voltam az első piercingnél, és sorba jött a többi 4. Azóta van, ami nincs meg.
Az első tetoválásomnál majdnem 17 voltam, anyutol 'kaptam' :D
Jelenlét 22 vagyok és van 4 tetkó és 3 piercingem, egyiket sem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!