Nektek hany evesen engedtek meg a szuleitek, hogy legyen piercingetek, vagy tetovalasotok?
Erzem, hogy csunyan le leszek pontozva😂😅
14 voltam mikor fulembe lett
15 voltam mikor orromba lett
Szinten 15 mikor a nyelvembe
16 evesen koldokbe
17 evesen inybe, ajak fole, fulbe
Es itt megszakadt a sorozat nem lett tobb.
Tetovalas 18 evesen lett ertelemszeruen arra nem kellett mar az engedelyuk.
Tetkóm 17 évesen lett. Nehezen de meggyőztem szüleimet hogy írják alá az engedélyt(nekik nincs,és eléggé elenzik, kb. 3 évig győzködtem őket) . És még legalább 8 tetkóm lesz csak megigértem hogy megvárom a következővel( ők azt hiszik hogy már csak 1 lesz) az érettségit és majd csak utána csináltatom meg. Tehat már csak kb. 2,5 honapot kell kibírnom😂😂. Piercingem nem lesz mert úgy érzem hogy nem állna jól,de ettöl függetlenül nagyon tetszenek a piercingek is. Főleg lányokon😅😂.
18/F
Az első fül piercingemert 1 évig könyörögtem hogy megengedjek. (15 voltam) megengedtek. Utána már csak bejelentettem vagy már úgy jöttem haza
Tetoválásra azt mondták hogy amíg itthon laksz nem engedik de amúgy se. Elkoltoztem rá 1 évre meglett az első 3 napja a második 1 hónap múlva a harmadik 😂 szüleim meg majd észre veszik ha találkozunk. 20/L
15 évesen szúrtam magamnak orrpiercinget, mert tudtam, hogy úgyse engednék meg. Majdnem el is ájultak, győzködtek, de nem vettem ki. :D Eredetileg is karikát akartam, így 17 éves koromtól az van (suliban csak akkor engedték meg).
Esténként amikor unatkoztam fülcimpába szúrtam lyukakat, ezekből 7 lett 18 éves koromig (+a kettő kiskoromból). Erre inkább már semmit nem mondtak. Aztán most 25 évesen szurattam 2 helixet, anya jött velem. Azóta neki is van köldök+orrpiercingje. :D Mind megvan még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!