Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Nektek hany evesen engedtek...

Nektek hany evesen engedtek meg a szuleitek, hogy legyen piercingetek, vagy tetovalasotok?

Figyelt kérdés
Nekem 16 eves korom ota van piercingem,ezt sem nagyon akartak a szuleim,de most tetovalast szeretnek de szerintem ezt meg annyira se engednek...

2019. ápr. 11. 09:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Erzem, hogy csunyan le leszek pontozva😂😅

14 voltam mikor fulembe lett

15 voltam mikor orromba lett

Szinten 15 mikor a nyelvembe

16 evesen koldokbe

17 evesen inybe, ajak fole, fulbe

Es itt megszakadt a sorozat nem lett tobb.

Tetovalas 18 evesen lett ertelemszeruen arra nem kellett mar az engedelyuk.

2019. ápr. 11. 23:17
 12/16 $$$$$ ***** válasza:
100%

Tetkóm 17 évesen lett. Nehezen de meggyőztem szüleimet hogy írják alá az engedélyt(nekik nincs,és eléggé elenzik, kb. 3 évig győzködtem őket) . És még legalább 8 tetkóm lesz csak megigértem hogy megvárom a következővel( ők azt hiszik hogy már csak 1 lesz) az érettségit és majd csak utána csináltatom meg. Tehat már csak kb. 2,5 honapot kell kibírnom😂😂. Piercingem nem lesz mert úgy érzem hogy nem állna jól,de ettöl függetlenül nagyon tetszenek a piercingek is. Főleg lányokon😅😂.

18/F

2019. ápr. 11. 23:45
 13/16 anonim válasza:
100%

Az első fül piercingemert 1 évig könyörögtem hogy megengedjek. (15 voltam) megengedtek. Utána már csak bejelentettem vagy már úgy jöttem haza

Tetoválásra azt mondták hogy amíg itthon laksz nem engedik de amúgy se. Elkoltoztem rá 1 évre meglett az első 3 napja a második 1 hónap múlva a harmadik 😂 szüleim meg majd észre veszik ha találkozunk. 20/L

2019. ápr. 12. 09:28
 14/16 anonim ***** válasza:
én 18 at megvártam, de még ígyis kértem az engedélyt.
2019. ápr. 14. 18:15
 15/16 anonim ***** válasza:

15 évesen szúrtam magamnak orrpiercinget, mert tudtam, hogy úgyse engednék meg. Majdnem el is ájultak, győzködtek, de nem vettem ki. :D Eredetileg is karikát akartam, így 17 éves koromtól az van (suliban csak akkor engedték meg).

Esténként amikor unatkoztam fülcimpába szúrtam lyukakat, ezekből 7 lett 18 éves koromig (+a kettő kiskoromból). Erre inkább már semmit nem mondtak. Aztán most 25 évesen szurattam 2 helixet, anya jött velem. Azóta neki is van köldök+orrpiercingje. :D Mind megvan még mindig.

2019. ápr. 14. 19:35
 16/16 anonim ***** válasza:
14 éves voltam, amikor anyámmal egyszerre csináltattunk köldökpiercinget. :D Ő 2 hónap múlva kivette, nekem azóta is megvan. A tetkót megengedte volna 16-17 évesen, de én saját döntésemből inkább vártam vele 18 éves koromig. Azóta van még egy pár, és örülök neki, hogy vártam vele.
2019. ápr. 19. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!