Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tinik! Ti gondolkodtatok már...

Tinik! Ti gondolkodtatok már azon hogy felnőtt korotokban milyen tetoválásotok lesz (ha lesz)? Ha igen milyen lesz és mi a jelentése?

Figyelt kérdés
Kezdem én. Egy kutyamancsot szeretnék, mert nagyon szeretem a kutyákat,és egy kis fogat, mert fogorvos szeretnék majd lenni:) meg később ha lesznek gyerekeim/férjem akkor a nevüket talán;) és ti milyet szeretnétek? Kinek milyen van?

2017. márc. 19. 08:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lesz.
2017. márc. 19. 09:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez eleg buta kerdes, mindenkinek olyan tetovalasa van, ami tetszik (tetszett) neki, vagy valamilyen esemenyhez/ targyhoz, emberhez, allathoz, multhoz, jovohoz koti.

En 14eves koromban csinaltattam a combomra a kutyam portrejat.

Imadom, szeretem azt a kutyat, sok emlek kot hozza, es mai (20eves) fejjel nem bantam meg. :)

2017. márc. 20. 22:52
 3/3 anonim ***** válasza:
26%

a balkezemen, szerencs és veszlyt jelző szimbolumok.

a hátamon a lapockákon/fölött a nevem gót betükkel.és egy kígyó aminek a feje a jobb melkasomon van és előre néz.

a köldököm fölött a bece nevem,úgy mintha kilenne szakadva bőrőm.

a mallkasom baloldalán saját ábra(nem nonfig).

a jobb vádlimon egy "terminátor kígyó".

jelentésük nincs csak tetszenek.

2017. márc. 22. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!