Mi tesz valakit felnőtté? Gondolkodtatok már ezen? Ha igen mi a véleményetek erről?
Én úgy veszem észre, hogy a köztudatban az a felnőtt, aki mindig kimért, komoly, nincsenek játékai, nem játszik, nincs különösebb fantáziája, mindent elfogad ami a könyvekben le van írva, sőt, szócsöve annak, egyszóval jólnevelét birka.
Én szerény véleményem szerint az a felnőtt, aki képes önmagát ellátni, felelősséget tud vállalni saját tetteiért. és kb ennyi. Az állatvilágot megfigyelve, felnőtt akkor lesz mondjuk egy kiscica, ha az már magát el tudja látni, és nem szorúl rá az anyjára. azonban, mind a 2 felnőtt cicám örömmel tud még mindig játtszani. a kérdésem. miért van az a köztudatban, hogy a felnőttnek, valami arcvonása se rezzenő, játszani nemtudó, fantáziátlan izének kell lennie?
én 25 vagyok, a mai napig vannak játékaim, amikkel játtszom is, és mégis értelmes felnőtt ember vagyok, nem is alacsony iq-val.
nektek erről mi a véleményetek?
25f
Szerintem az a felnőtt aki ellátja önmagát. Felelősségteljes
döntéseket hoz. Ha kell komoly de tud játszani is
A barátom 30 éves és a mai napig tud játszani. :)
A lakásán a hálószobában van egy polc amin a kedvenc plüss állatai és autói vannak. De szokott távirányítós autóval,repülővel játszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!