Állva vagy ülve sminkeltek?
Figyelt kérdés
Lenne most lehetőségem venni egy sminkasztalt, de igazából gyerek mellett sosincs időm leülni sminkelgenti, mindig állva dobok fel valami gyors korrektor-spirál kombót. Úgy érzem nem érné meg megvennem, ti hogy vagytok vele?2019. máj. 31. 14:30
11/17 anonim válasza:
Állva, mivel annyira nem jó a szemem, és így közelebb tudok hajolni a tükörhöz.
13/17 anonim válasza:
Állva a hely, fények, tükör miatt. Ha le tudnék ülni valahová, akkor kényelmesebb lenne, de így is kibírom. Sosem volt sminkasztalom, nem is gondolkoztam rajta soha, hogy vegyek egyet.
14/17 A kérdező kommentje:
Szerintem elengedem ezt a "fésülködőasztal" fétisem, sosem lenne időm leülni, arra a 2 percre meg akkor marad a komód teteje :)
2019. jún. 2. 18:25
15/17 anonim válasza:
Bár gyerek nélkül élek(és én sose fogok akarni gyerkőcöt, de ez csak az én véleményem); állva szoktam, és a szobámba az öltözőtükör előtt. Am én nem használok, csak szempillaspirált meg színtelen szájfényt oszt' kész.
Ez nem sok, a natúr, NEM papagájos arckikészítés híve vok.
16/17 anonim válasza:
Állva. Egy szempillaspirál meg egy kis púder miatt lusta lennék mindig leülni. :D
17/17 anonim válasza:
Majd ha nagyobb lesz a kisgyereked, bánni fogod :) ha jó áron van, vedd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!