Jól néz ki egy nőn, ha csak szempillaspirál meg színtelen szájfény van rajta; és nem nézik ki a társadalomból, ha nincs instalányra vakolva?
Figyelt kérdés
#száj #arc #szempillaspirál #szájfény #nőiesség #szempilla #színtelenség #szempillafesték #színtelen szájfény #csillámos szájfény
2019. máj. 28. 11:02
21/22 anonim válasza:
17 evesen hol vannak kivakolva?
En csag gornyedt szakadt ruhasokat latok kb
22/22 anonim válasza:
Kedves kérdező "vidéki vook" xD ezzel elmondtál mindent, amugy nem mindegy neked hogy ki hogy sminkel? Én szeretem az erős és natúrabb sminkeket is, és smink nélkül is az arcom nagyom adok az arcápolásra adok magamra tetőtöl talpig. Utcára természetesebben sminkelek, de covid idején nem is sminkelek mert úgyse látszik csak egy fényvedő van rajtam mert az kell de ezt te úgyse tudod mert butuska vagy látszik rajtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!