Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Jól néz ki egy nőn, ha csak...

Jól néz ki egy nőn, ha csak szempillaspirál meg színtelen szájfény van rajta; és nem nézik ki a társadalomból, ha nincs instalányra vakolva?

Figyelt kérdés

2019. máj. 28. 11:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Vidéki vok, és úgy van nap mint nap, h felszállok vmi tömegközlekedési járműre, v kimegyek az utcára, mindenütt ilyen filctollszemöldökű, ötméteres műszempillás, szemhéjtusos, szivárványló szemhéjú meg neonpink rúzsos csajok járnak, és egyfeszt a pofázmányukat bámulják zsebtükörbe vagy ájfónba(amijük van v épp abba a percbe a kezük ügyébe akad), mert ez így igaz, h az élénk smink könnyebben elkenődik, pl. egy mélyvörös v pink rúzsnál feltűnőbb is, ha nem úgy áll, ahogy kell, hanem véletlen kissé melléhúzta az illető...

Na szal ezt látom, és nagyon kevés az olyan ízlésesen és normálisan kifestett csaj, akiken szájfény meg spirál van csak, meg esetleg egy halványabb szemöldökzselé... Azok szebbek, szerencse, h nem férfinek születtem... Istenem, de gááázak az erős színű kencék meg hajtőig húzott tusvonalak... !

2019. máj. 31. 10:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy te merre mászkálsz, de én Pesten sem látok túl sok agyonsminkelt csajt, leginkább csak azokat, akik egy...khm, bizonyos foglalkozást űznek. Vidéken meg pláne nem vettem észre, hogy divat lenne a vakolatsmink, nincs kedvük az ingázóknak csak ezért még korábban felkelni :D

Gimiben amúgy két ilyen csajt ismertem, az egyik ráadásul még erősen túlsúlyos is volt és szörnyen előnytelen ruhákban járt. Senki nem érdeklődött iránta, a másik lány meg még erősebben festette magát, na őt a fiúk már egyenesen ijesztőnek tartották.

2019. máj. 31. 10:52
 13/22 A kérdező kommentje:

Meg nemcsak, hogy könnyebben elkenődik, hanem mennyi pénz ez... Jééézus!!!

Meg amúgyis túljátszott ez a full glam-nek nevezet szemhéjkikészítés, mint ez itt: [link]

2019. máj. 31. 10:52
 14/22 A kérdező kommentje:
Természetellenesen lila, olyan, mint akinek behúztak... Fényképen még aránylag jól néz ki, de élőbe undorító...
2019. máj. 31. 10:54
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én sem vakolok, de rengeteget szörnyülködsz. Mindenki érti, szerinted pazarlás, szerintem is, de nem kell ennyit szörnyűűűűűűlllköööödnniiii. Legközelebb szólj be nekik, ha látod őket.
2019. máj. 31. 15:59
 16/22 A kérdező kommentje:
Az átlag fekete ill barna szempillatő-festés se szép, nekem az se áll jól, olyan malacszemem lesz tőle, még vékonyan felkenve is. Nem jó, nem tetszik az élénk v sötét szem- és szájfestés, és nekem nem is áll jól. Csak a szempillaspirál meg a rózsaszín v színtelen szájfény áll jól nekem; nem a "bombanős" fullsmink, mert az olyan plázap csás, nem szép, túlzás, hivalkodó.
2019. júl. 18. 12:13
 17/22 A kérdező kommentje:
ja és ha provokál valakit ez, nem írok ere a kérdésre több kommentet. Bocsi, ezer meg ezer bocsi
2019. júl. 18. 12:14
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de attól még, hogy neked nem áll jól valami, máson még lehet szép. A vörös rúzs pl élénk és ok, rajtad nem előnyös, de sok nőt láttam már, aki igenis nagyon dögös volt vele (de nem közönséges!).
2019. júl. 18. 13:07
 19/22 A kérdező kommentje:
Oké(Bocsi, h ennyit azért írtam)
2019. júl. 18. 13:13
 20/22 anonim ***** válasza:
Az insta smink fotokon mutat jol, utcan nem, hetkoznap a termeszetesebb smink néz ki jol.
2020. júl. 2. 02:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!