Jól néz ki egy nőn, ha csak szempillaspirál meg színtelen szájfény van rajta; és nem nézik ki a társadalomból, ha nincs instalányra vakolva?
Figyelt kérdés
#száj #arc #szempillaspirál #szájfény #nőiesség #szempilla #színtelenség #szempillafesték #színtelen szájfény #csillámos szájfény
2019. máj. 28. 11:02
1/22 anonim válasza:
Rajtam még ennyi sem szokott lenni és nem tartanak sem csúnyának, sem cikinek. Bulizni is voltam már így és nem panaszkodhatok:)
2/22 anonim válasza:
Szerinted 5 kg sminktől lesz valaki szép?
3/22 anonim válasza:
Rengeteg nő jár-kel nap mint nap ennyi vagy még ennél is kevesebb sminkkel. Senki nem nézi ki őket sehonnan.
4/22 anonim válasza:
Jézuskrisztus... Hol látsz te instalányra kikent egyedeket? :D
5/22 anonim válasza:
Rajtam szó szerint semmi smink nincs, mégsem néznek ki emiatt a társadalomból.
Sok lány van, aki nem vagy alig sminkel.
6/22 anonim válasza:
Én szeretem,ha minél kevesebb smink van egy nőn. Nyilván ehhez az kell,hogy az illető kényelmesen érezze magát a saját bőrében.
7/22 anonim válasza:
Az én korosztalyom egy jelentős resze instalanyra van kikenve (17 vagyok), és míg oket siman nezik 18-20nak, nekem múltkor azt mondták, hogy max 13 lehetek, mert csak spirál es szajfeny volt rajtam😂. Egyébként nem gaz, sőt szerintem ízléses, es hétköznapokra pont eleg.
8/22 anonim válasza:
Ha neked így jó, akkor neked így jó. Van, aki több sminkben érzi jól magát. Más meg tőled is megkérdezné minek az átlásztó szájfèny. Nem kell ezt túlgondolni ennyire..
9/22 anonim válasza:
Lehet hogy az interneten ez van, de akárhányszor utcára megyek max 1-2 tökig sminkelt lányt látok a több százból, a többi meg használja a szájfény szempilla spirált...
10/22 anonim válasza:
Igen szerencsére elmúlóban van az instasmink trend, 1-2 éve még én is tömegével láttam ilyeneket de mostanában már alig vannak hálistennek. Amúgy ha szép a bőröd tök felesleges ennél többet felrakni ha nem akarsz. Én még spirált se használok, eddig még nem néztek ki a társadalomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!