Csajok (azért 1x-2x férfiak is írhatnak)! Tetszik ez a fajta (szolid) sminkelés: Szemceruza vékonyan a szempillatőbe, szempillaspirál és rózsaszín szájfény?
Szerintem ha csak nem atom ronda valaki nincs nagyon olyan hogy "túl kevés smink", max túl sok, ha te ennyiben érzed jól magad hordj ennyit, szerintem ez teljesen lightos 5 perces mindennapi smink, aki erre már húzza a száját hogy "agyonsminkelt" az tehet egy szívességet.
Ha csak elugrom valahova én is ennyit szoktam ,esetleg korrektort teszek még fel mert iszonyatos karikáim vannak mert vékony a bőr a szemem alatt és olyan hatása van mintha egyszerre lennék fáradt és dühös.
És ha a ceruzát elhagynám, és csak a szempillámat meg a számat festeném?
És még az se gáz, nem kell olyannak lenni, mint ezek az utcán masírozó kivakolt instacsajok, akik mindig szelfisminkbe futkorásznak? Nem néznének ki? Mondjuk ilyenek a baráti társaságomba nincsenek, de a férfiak gyakran küldenek nemek olyan MMS-eket a telefonomra ilyen Kim Kardashianra
"átformált" kisasszonyokat, hogy na ilyen jó nő legyek én, meg stb. stb. stb., még ilyenebb h lye szövegeket? Ne törődjek ezekkel? Am teljesen idegen telószámról jönnek ezek, nem ismerem őket. Hadd ne mondjam, mivel szórakozzanak. :D:D:D
Próbáld ki a tust esetleg, nem kenődik, vékonyabb vonalat tudsz húzni, annyi hogy egy kis gyakorlást igényel. Az essence tusai olcsók viszont nagyon dícsérik
Mondjuk én feladtam a minden reggel szívást az ecsetes tussal szóval tetováltattam tusvonalat, nem kellemes de megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!