Legjobb szempillaspirál?
sziasztok!
tudnátok nekem jó szempillaspirált ajánlani? inkább hosszító, mint dúsító hatású érdekel, ami emellett megemeli a pilláimat, de ha mindkettőt tudja, az a legszuperebb, maximum 3000 ft-os árkategóriában.
előre is köszönöm!
Sokan dicsérik a lovely pump up spirálját. Én is próbáltam és szeretem használni. Ezen kívül még a maybelline spirálok is jók (kivéve a lush sensational kollekció). Illetve még a miss sportynak is vannak jó spiráljai.
Krémmánián nézd meg a véleményeket és az alapján érdemes választani.
Az a baj, hogy hiába vált be valakinek egy szempillaspirál, lehet neked az nem fog... :D
Például a Lovely Pump Up. Nálam semmi extra nem volt, és elég hamar elkezdtek lepotyogni a kis darabkák a szemme alá. :/
De például a Maybelline Lash Sensational nagyon bevált, imádom. Szóval én is azt ajánlom, hogy Krémmánián nézegess véleményeket, de sajnos az se biztosíték arra, hogy neked is megfelelő lesz. :/
Nekem a L'Oréal miss Manga
De még ennél is jobb a L'Oréal baby roll.
Egyik sem olcsó, de sokáig használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!