Nodiggity202 kérdése:
Normális szempillaspirál?
Figyelt kérdés
Látom néhány emberen, milyen szép és természetes a szempillaspriáljuk által kifestett szemük. Nekem eddig csak csomós, ragadós, pocsékoló szempillaspriállal volt dolgom életemben, szóval kitalálhatjátok, mit hagytam ki minden nap a sminkrutinomból.
Valaki tudna valamilyen természetes hatású, nem túl drága szempillaspriált ajánlani nekem?
Köszönöm előre is. :)
2019. márc. 10. 21:15
1/3 anonim válasza:
max factor false lash effect - kicsit drága, de teljesen megéri. ha eleve szép, hosszú pilláid vannak, gyönyörű lesz vele
2/3 anonim válasza:
Clinique High Impact. Egyszerűen imádom. Egy Douglasos vásárlásomhoz kaptam ajándékba a mini változatot, és annyira megszerettem, hogy egyből megvettem a teljes kiszerelést. Igaz nem olcsó, de baromi jó :)
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!