Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 16 évesen mivel fedjem le a...

16 évesen mivel fedjem le a borhibaim a suliban?

Figyelt kérdés

Olyan termek kene, amit lehet minden nap hasznalni, es termeszetes hatast kelt, es nem annyira draga.

Sajnos muszaj hasznalnom, nagyon csunya, rendszeresen jarok kozmetikushoz, egeszsegesen taplalkozom, egyszeruen csak ilyen a genetikam.

2019. máj. 27. 10:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Minimális korrektor + kis púder. Ahogy írtad, figyelsz a bőrödre, magadra de ez a kor ezzel jár. Nem a genetikád lesz itt a hibás hanem a tinédzserkori hormon változások. Alakul át a tested a bőröd mindened. Ez normalizálódni fog ez csak egy életszakasz :)
2019. máj. 27. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:
41%
Én sose csináltam a borhibákat, csak a törkölypálinka hibákat kellett kijavítanom.
2019. máj. 27. 12:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Én évek óta Essence korrektort és púdert használok, elégedett vagyok velük. Nekem is nagyon ocsmány volt a bőröm kb. 13-16 éves korom között, de valamennyire mindig tudtam javítani a helyzeten. Használtam még Clean&Clear arclemosót (nem tudom már a nevét, ilyen kékes-lilás tégelyben van), az is segített, de a legfontosabb szerintem az, hogy minden este lemosd a sminket.
2019. máj. 27. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!