13 évesen suliban lehet körömlakkot hordani iskolába?
Figyelt kérdés
Nem feketére meg neon színekre gondoltam hanem nude árnyalatokra, baba rózsaszínre, pasztell színekre.2015. szept. 3. 18:57
1/7 anonim válasza:
Lehet, de minek? Attól nem leszel még nagylány.
3/7 anonim válasza:
Nálunk nem lehet, de francia körömre azért megcsináltam :)
Szerintem befestheted.
13L
4/7 anonim válasza:
Miert is ne? Nalunk vegulis nincs megtiltva. De akkor befestenem ha belenne. (Persze csak szolidabb szinnel)
5/7 Rebellious Dead Lady válasza:
Miért ne lehetne.
Nálunk ezt akkor még nem tiltotta a házirend, bár most nem tudom hogy van. Középsuliban pedig szabad. :)
Nyugodtan befestheted a körmöd, ugyanis a körömlakk védi és erősíti is a körömházat. De vigyázz, hagyd inkább teljesen lekopni vagy fesd rá azt a színt újra, ami volt rajta, mert az aceton nem jó a körmökre. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki normálisan válaszolt :) Házirend nem tiltja :D
2015. szept. 4. 20:05
7/7 anonim válasza:
Nekünk még a gimiben sem engedték az első években... Aztán ahogy végzősök lettünk már nem érdekelt senkit sem, volt akinek műkörme is volt! Igaz tesin díjazták is. Szerintem általános iskola 7. 8. osztályában már nem 'gáz', bár nekem anno eszembe se jutott volna, hogy kilakkozzam a körmöm, mert akkoriban leszóltak minket érte. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!