Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Suliban, tesis napon...

Lányok! Suliban, tesis napon hogy oldjátok meg a sminket? Nem olvad le/kenődik el?

Figyelt kérdés

2015. szept. 19. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
27%

nem kell annyi vakolat

hány éves vagy?

mi kenődik el az arcodon?

2015. szept. 19. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
26%

Nekem van annyi eszem, hogy suliba nem teszek fel egy kiló sminket, mert nem oda való.

Mellesleg a minőségi sminktermékek nem olvadnak le az emberről, szóval ne Miss Sporty és hasonló vacakokat használj, attól ocsmány lesz a bőröd is.

2015. szept. 19. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

De, előfordul. :D

Ha 1. órán van tesi, akkor van, hogy azt csinálom (elég sűrűn), hogy csak utána sminkelek ki :D Bár ez attól is függ, milyen óra a következő, de általában van rá 10 percem a következő óra előtt, hogy megcsináljam, ha nem fejeztem be, akkor pedig próbálom a lehető legkevésbé feltűnően órán is folytatni.

Ha nem első óra a tesi, akkor pedig vagy igazítok rajta óra után kicsit, vagy alapozó nélkül megyek, a szem- és szemöldökfesték nem olvad le olyan durván.

18L

2015. szept. 19. 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem Miss sporty-t és társait használok, de egy komolyabb óra után valamennyire leizzad rólam a smink. (nyilván nem teljes egészében, de elég igénytelen látványt tud nyújtani, veled van a baj kedves 2. válaszoló, ha neked megfelel elkenődve)
2015. szept. 19. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit lekenődik igen, de kinek nem?? Tesi után megigazítom a sminkem, nem olyan vészes.
2015. szept. 19. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Hat en csak szempillaspiralt+neha szemceruzat hasznalok es ezek soha nem kenodnek el barmennyire megizzadok.:)

Korrektort szoktam neha hasznalni egy-egy pattanasra,az le szokott 'olvadni',de kb 2 perc alatt ujra felrakom:) 15/l

2015. szept. 20. 07:05
 7/7 anonim válasza:
Ha használsz alapozót/korrektort, akkor púderrel fixáld, ettől tartósabb lesz, nehezebben kenődik el és tartósan matt lesz a sminked.
2016. jún. 10. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!