Szerintetek sok sminket hasznalok ettol nagy lehet a valtozas?
Figyelt kérdés
Felul kihuzom a szemem feketere es szempilla spiral neha egy kis korrektor de csak par helyre.
Ettol lehet teljesen mas az arcom?sok?
L/19
2015. aug. 25. 15:06
1/6 anonim válasza:
Én 19 évesen már teljes sminkben voltam minden nap, Úgyhogy nem, nem sok.
3/6 anonim válasza:
Ettől nem lesz más, legfeljebb kiemeled vagy kicsinyíted a szemed. Attól hogy az arcszerkezet megváltozzon, kontúrozni kell kicsit legalább a járomcsontnál.
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom
2015. aug. 25. 15:48
5/6 anonim válasza:
Én is 19 éves vagyok és ennél több sminket használok :)
Szerintem ez így teljesen rendben van,bár én mindennap nem használok tusvonalat,de ez lényegtelen.
Amúgy ennyitől drasztikus változás nem lesz rajtad,csak kicsit feljavítod az arcodat,de ha valaki smink nélkül fog meglátni is felfog ismerni,nyugi :)
6/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk vannak napok amikor csak szempilla spiral es mas semmi...
Lehet,de van egy baratnom aki mondjuk hasznal alapozot es ala meg valami kremet es a szemhejara is kulon plusz tus(erosebben) szempilla spiral megis nagya kulonbseg sminkkel es anelkul...
2015. aug. 25. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!